Bețivălonogie aplicată

Bețivălonogie aplicată

alcohol 830

Subiect: bărbat bine cu forme plinuțe, 43 spre 44 de ani, fără boli cronice cunoscute, tensiune de aviator, glicemie de manual și cu psihic incert da’ cu notă de trecere.

Obiectul studiului: efectul de ” a doua zi ” a diverselor băuturi alcoolice asupra cutiei cu scufițe a subiectului și-ncercarea de depistare a eventualelor explicații științifice ale acestora.

Lichidele bahice testate: easy-bere, medium-vin, hard-cocârț (whisky)

Nota autorului: toate experimentele sunt efectuate în seri de vineri,  în intervalul orar 19.30-20.22, pentru acuratețea și corectitudinea experimentului. Oprirea … când s-a putut.

 

Easy level – BERE – de producție românească, 5% alcoolemie, băută la temperatură camerei cu geam deschis pe temperatură scăzută afară, da’ nu rece beton pentru a nu aduce prejudicii gâlcilor subiectului. Cantitatea… cât cuprinde, se estimează undeva la … hai să nu intrăm în detalii de șifonat imagini, să zicem că suficient pentru experiment. A doua zi subiectul a făcut ochi în jurul orelor 13.00, sistemul giroscopic și busola internă dezvoltau erori grave, capul subiectului prezenta prelungiri invizibile de dimensiunile unui avion C-130 Hercules și bineînțeles orice pat din casă se dovedea prea mic pentru aterizare în condiții de siguranță. Limbajul subiectului are ușor accent irlandez perioada druizilor, vederea cu probleme de focalizare la mai mult de trei pași în condiții de luminozitate bună și probleme cu sunetele mai mari de 96 dB. Perioada de recuperare între 12 și 24 de ore în mod natural sau 2-3 ore forțată cu administrarea unei doze de antidot…adică o altă doză de bere. S-a constatat că dacă se greșește dozajul antidotului și se administrează cantitate triplă, subiectul revine în simptomele de mai sus. Damage 50-60%

Medium level – VIN – administrat în două etape separate, cu și fără aport de bule. D-aci deducem o alcoolemie de 6% în cazul sprițului și dublă, de 12% în cazul vinului băut sec. Aici intervine prima anomalie produsă în experimentele noastre. Aceeași cantitate de vin băută în ambele moduri are timp diferit de administrare. Vinul sec este băut în jumătatea timpului de îngurgitare a șprițului și efectul de matoleală își face apariția la fel de repede, direct proporțional cu acest indicator. Limbajul subiectului se schimbă de la paharul trei de vin și se-ndreaptă către dialecte necunoscute cu grad ridicat de pronunție. A doua zi subiectul are probleme de memorie, pământul nu se mai rotește-n jurul soarelui, se rotește în jurul axei OY a subiectului cu viteză mărită. O particularitate a experimentului o prezintă mirosul emanat de subiect prin toți porii și până la fotografia din buletin, acel miros de doagă învechită uitată pe o policioară dintr-o cârciumă interbelică de fumători. Efectele nocive asupra subiectului durează de la 1-2 zile, în cazul vinului curat de la țară și până la 3-4 zile în cazul vinului din pastilă, marmeladă, var nestins, detergenți etc. Damage 70-80%

Hard level – COCÂRȚ – alcoolemie +40%, administrat cu gheață și din când în când, câte o gură de cola pentru hidratare, NICIODATĂ AMESTECATE ÎN ACELAȘI PAHAR. Pe toată durata experimentului, subiectul s-a comportat perfect normal, lucid, fără inflexiuni vocale notabile, binedispus contagios și capabil de abordare subiecte cu discuții felurite, cu aplicații în domenii multiple, de la nașterea în apă și până la problemele neuronale ale viermilor de mătase. A doua zi, subiectul este viu în jurul orei 9.00-9.30 cu tonus bun, vesel, fără dureri majore de căpăcică spre deloc, capabil de orice activitate, inodor, cu amintiri intacte și se constată o deshidratare mai mare decât în celelalte experimente. Are aspect normal, capabil de a susține conferințe de presă, mers la cumpărături fără listă sau rezolvări de probleme de geometrie în spațiu…inclusiv redactare articole…pe un blog, spre exemplu. Damage 1-5%

DJ level – este atunci când subiectul mixează toate ingredientele de mai sus și între ele, mai servește și shot-uri din diverse băuturi care pot înlocui cu succes carburantul unui MIG-21 Lancer. Aici nu avem multe detalii post experiment doar deducem un damage de 100% care scade gradual cu 10, 15 procente în prima… a doua…a treia zi…și tot așa până la revenirea totală.

Acum am nevoie de mediciniști sau chimiști de profesie, de preferabil o echipă mixtă, care să interpreteze cât mai corect și la obiect rezultatele testelor. Rezultatul chimic cu procesele, timpii de asimilare, tipuri de alcool din fiecare băutură etc.  și medical cu analiza ficatului și analiza centrilor nervoși de pe creierii subiectului…de preferabil după testele de mai sus, poză și interviu…nu chirurgical.

Bețivălonogie aplicată

1 thought on “Bețivălonogie aplicată”

  1. Pingback: Leacuri De Mahmureală - 14.01 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top