Vulvarină – 1 buc. persoană posesoare de vulvă

Vulvarină – 1 buc. persoană posesoare de vulvă

vulvă

Ieri am fost cuprins de o imensă lene, muza n-a apărut prin zonă, am avut așeeeea… o stare de nestare. Frunzăream netu’ și găsesc un text la Mihaela Baran care suna cam așa, citez:

„Și când credeați că s-a ajuns prea departe, că n-o mai poți numi mamă, pe mă-ta, că nu mai poți spune negru, că ”Pe aripile vântului” e nu știu cum, că căcat, luați de-aici: Asociația SOS Homophobie înlocuiește termenul femeie cu persoană cu vulvă. Amin și cobor aici, că ne-am sclerozat complet!” Am încheiat citatu’.

Dat fiind că Mihaela e haioasă tare și cu texte scrise dimineața, mi-am zis că poate-i doar o refulare neuronală în prag de noapte și vis. Nup, nu e. Asociația SOS Homo bla, bla chiar există și e plină de membrii cu mintea odihnită. Cică nu-i ok să mai zici „femeie” că lezezi… nu știu pe cine lezezi și musai trebuie înlocuit cu  „persoană cu vulvă”. Băbăieți, sper din tot sufletu’ să nu vă iasă. Aveți noroc că a murit mama că bătaia voastră era televizată prin jurnalele orei 17,00. Să-i fi spus cineva lu’ Laleaua Neagră „alo, persoana cu vulvă” că acolo-i sădea familia crucea memorială. D-aci încolo, pe o logică simplă, e clar că o să rămânem cu minus la inventar pe mai multe cuvinte. Absolut toate cuvintele și apelativele congruente cu „femeie”, pa și pu, la toată lumea. Spre exemplu o să dispară apelativul „fă”, mare gaură neagră în lingvistica de la țară și Vaslui. Mai am chestii elocvente scrise pe temă, aici.  Ei bine, neuronu’ a lucrat și a debitat transformări.

 • O persoană afemeiată, curvar pe româneasca pură, dicționarul explicativ de Ferentari, devine persoană personată vulvată.
 • Revista „Femeia” se transformă în „Vulvata”
 • Știți că există tot felul de conectică prin electrică și nu numai, care-i zice „tată-mamă” sau „bărbat-femeie”, acu’ probabil că o să le strigăm după codu’ de bare.
 • M și F-u’ de pe buletine se vor transforma în PP sau PcuP, ar merge și PcuCuc da’e de evitat cacofonia când e vorba de P, și PV sau PcuV.
 • Arhaicul „măi femeie, scoate o tratațiune pe masă că avem musafir” o să devină „persoană cu vulvă, scoate o…”
 • „Am persoane la produs în Spania” rămâne așa, poți să ai și cu vulvă și cu… și cu… fără V… etc
 • Melodia Lidiei Buble „Le-am spus și fetelor„, pentru rimă și linie melodică o să devină „Le-am spus și vulvelor”, adică eliminăm cuvântu’ „persoană”. Sună ciudat, e ca și cum Lidia are o conversație cu un stol de păsărici/vulve , da’ e chestie de obișnuință, nu trebuie luat mot-a-mot. Moamă și găsești la melodii cu „femeie” de-nlocuit…
 • Trebuie să bem și partea plină a paharului. Întâlnești în viață o, hai să-i spunem încă femeie că încă n-avem lege bătută-n cuie, care seamănă cu Moș Crăciun, are mustață de husar, chelie regulamentară, tot ce trebuie să se-ncadreze la PcuP. Ei, atunci te ajută asta cu persoană cu vulvă.
 • Tot cu parte de pahar plină, te ajută la turismul sexual din Thailanda. Acolo chiar merită întrebarea de la recepția bordelului „doriți PcuP, PcuV sau PcuȘȚVRX?”. Aia ultima cu ȘȚVRX e de la mine, am încredere că Asociația Bordelurilor Thailandeze o să-i găsească un rost.
 • Emisiunea „Schimb de mame” o să se numească „Schimb de părinții 2” sau „Schimb de vulve”.
 • Cum Super Man are corespondent femini… vulvarin în Super Girl și Wolverine va avea corespondent în personaja Vulvarina. Ce căcat vom face cu Wonder Woman? Wonder person with Vulvă?
 • Domnișoară = Persoană cu vulvă intactă     Doamnă = Persoană cu vulvă din înalta societate    Fetiță = personică cu vulviță.
 • Gramaticalul gen feminin se transformă în gen vulvarin.

Știți că o țin așa până mâine, nu? Da’ mă opresc. Garantat că după citeala articolului v-am dat temă de gândire.

 

Vulvarină – 1 buc. persoană posesoare de vulvă

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top