Groot + Mo = LOVE

groot 450x272 1

Voi îl știți pe Groot? Copacu’ ăla din Gardienii Galaxiei. Lent, tăcut da’ construit pe proverbu’ românesc  „mutu face sex cu pământu’ „. Mă rog, proverbul e mult mai direct. E bărbat … copac bine, plin de mușchi și licheni la propriu, suficient de ciudat pentru a atrage fetișuri și vise erotice persoanelor de sex opus … sau identic … sau … entităților posesoare de orice tip de sex. Am eu un prieten care se uita șăgalnic la Neytiri din Avatar, îl inspira albastrul și probabil coada. Deci, se poate.

Da’ pe Mo îl știți? Robotul ăla bețiv, prost, ruginit și cu sexualitate incertă din seria ROboți.

images

Undeva într-un univers paralel, unde nu există reguli și se contopesc toate poveștile și filmele din lume, vă spun sigur că ăștia doi s-au întâlnit la un party organizat de Iron Man. Știe baiatu’ ăsta să petreacă și are rețeta perfectă pe baza ingredientelor cheie, muzică bună și alcool. După două trei shot-uțuri felurite și alte licori cu cifră octanică ridicată, pe la orele două din noapte când orice decizie e clar o decizie proastă, mai mult ca sigur că Groot și-a strecurat creanga aia cu cuib părăsit de cuc printre niturile ruginite ale lu’ Mo. Înțelegeți voi metafora. Sigur vă spun că-n ecuație n-a avut loc noțiunea de prezervativ, se pare că Mo se afla în perioadă fertilă și există urmări … mai precis urmare … una singură. Încerc să vă imaginez citind aceste rânduri și mi-ar plăcea să știu ce vă trece prin căpăcele. Sincer, una din întrebări e „ce am fumat” că vreți și voi adresa tutungeriei bio, și cealaltă, gândită de partea inginerească și științifică de cititori, „cum dracu’ a ajuns ăsta la concluzia asta și de unde ipoteza”.

Azi dimineață pe răcoare, adică exclus fumat sau băut, am plecat la cumpărături la Kaufl … magazinu’ ăla cu din toate pentru toți. Au oamenii ăștia o promoție … nu-i chiar o promoție … de fapt, nici nu prea știu ce e. Au împânzit orașu’ cu reclame la un soi de joc cu tot felu’ de personaje fantastice care nu știu ce fac. În magazin se află un stand cu niște cărțulii, probabil instrucțiuni, tablă de joc, figurine de plastic și probabil cărți de joc pe care nu le-am văzut la vânzare. Standul respectiv e viu colorat și branduit cu mama lui de joc, Animaterra pe numele din buletin. Apropo, e Animaterra 3 … probabil că pe primele două le-am ratat grație capacității mele de observație model „cârtiță mioapă total neinteresată de chestii”, pleonasm acceptat când e vorba de spiritul meu de observație. Și cum stăteam eu privind în gol, golul se concretizează pe imaginea unui personaj.

105706744 304447387631674 572672547000273861 n

Mno, spuneți voi dacă nu e rezultatul aventurii de o noapte dintre Groot și Mo. E clar mai tinerel ca presupușii părinți, privire de bețiv și cu tendințe de-ngrășare ca mă-sa Mo, mai verde și de esență tare ca ta-su Groot. Fiți sinceri, trecând peste problemele mele mentale, dacă priviți cu atenție fotografiile, aproape că se vede testu’ ADN și o să-mi dați dreptate.

Hm … și weekendu’ e încă devreme.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top