6-6, semn obscen de dat cu zaru’

6-6, semn obscen de dat cu zaru’

6-6, semn obscen de dat cu zaru'

Obscen la prima vedere, da’ aprofundează puțin situația. Tre’ s-o zic p-asta că-i foarte tare. Vă ziceam de talentu’ meu level god în gafe. Și vă mai spuneam că și prietenii mei sunt după chipul și asemănarea mea. AICI

Prietena mea de la Rock Cafe, mama shotuțurilor, regina paharelor de cocârț și-ndrumătoarea bericioaicelor, gagica de la bar adică, e pasionată de jocuri. Expertă-n cărți de joc, absolventa Universității de Remi și Canastă, campioană locală la Yams, practic dacă treci pe lângă ea cu orice joc, de la Păcălici și până la masa de ruletă, instantaneu îi sclipesc ochișorii, intră pe modul jucător tip Monte Carlo și te bagă-n competiție… orice competiție.

Acu’ ceva timp, i-am băgat pe hard jocul de Bacara, pe care culmea, nu-l știa. E un fel de Blackjack cu zaruri… aproximativ. Avantajul e că se poate juca și pe vânt, că n-ai cărți de zburat, pe masă, sub masă, pe jos, în tren, la rând la vaccinare, acu’ nu-i cazu’ că nu-s cozi, cam pe peste tot. Nu te etalezi cu chestii prin zonă, strângi repede și fugi de poliție dacă e cazu’, glumesc, nu e cazu’, deci e relativ rapid, șmecher și distractiv, mai ales dacă câștigi.

Ei bine, d-atunci cum prindem liber pe la bar, imediat ne punem p-o masă și dăm drumu’ la zaruri.

Un semn obscen e ăla cu degetul din mijloc ridicat, atențieeee, în funcție de context. Și popa-l folosește când iese din altar. Ușor flexat, cu celelalte degete ca o pavăză, suficient de obscen pentru un ochi neavizat în ale bisericii. Da’ asta nu-nseamnă că-ți dă cu cuc la liturghie. Am prieteni care mai aveau puțin să-l încingă pe popă. Bine că nu se duc prea des la biserică.

Sunt profesori care folosesc degetul mijlociu ca arătător. Obscen pentru student diletant și cu lacune-n materia respectivă. Sunt profesori care habar n-au că le dă cu obscen la studenți, pur și simplu folosesc degetu’ ăla că e cel mai lung și n-au riglă pentru indicat chestii. Sunt profesori care știu foarte bine ce fac și arată degetu-n preajma sesiunii.

Mr. Bean credea că-i o formulă de salut, nimic obscen.

Vă rog să vă imaginați mișcarea de frecat și dat cu zarurile. Dacă ai zaruri în mână, e ok. Dacă n-ai și o faci către, să zicem popa Teodosie, am dat un exemplu aleator și la modă, e obscen și-l faci p-ăla Masturbache.

Săptămâna trecută, după o partidă de Bacara cu prietena mea, mă pregăteam să plec. Ea era la bar și servea două cadâne fezabile, cu iz de prospătură pe la noi în cârciumă. Și zic „pa fată, am fugit că mi se răcește grișulețul”. Ea în timp ce le servea pe tipese, afișează o mocuță haioasă și ghidușă, face așa cu mâna, fără zaruri și zice „abia aștept să ne vedem data viitoare”. Stupoare și shot down la mimozele de la bar.

Îmi pare rău că nu le-am întrebat pe tipese ce au gândit în momentele alea, așa, pentru cultura mea generală. Ce să mai explici că noi jucăm zaruri și nu-i vorba de nici un hand job sau insulte obscene, hai las-o așa și ne vedem data viitoare la o… acum vă rog să mă imaginați făcând așa cu mâna… fără zaruri. Exact, ca la Bacara.

6-6, semn obscen de dat cu zaru’

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top