Horrorscop

Dimineața pe racoare, cu ochiu’ pe faza scurta si creierași parțial funcționali, fara sa conștientizez prea mult, am anumite operațiuni pe care le fac automat. Una din aceste acțiuni matinale, in afara scarpinatului in…, pipi, lingurița de miere pe burta goala si intinsu’ fizicului  adonisian cu forme plinuțe pana la nivel de trosnit oscioare, mai am o chestie pe care nu stiu „ezact” de ce o fac. Dau drumu’ la televizor pe stirile  PRO. Nu pot sa spun ca-s numa’ ochi si urechi, da’ m-am obisnuit sa vorbeasca cineva prin casa. Au o karma frumoasa oamenii aia…ma rog, mai zic si de nu știu ce accident, de cine a mai dat colțu’ de la gripa, da-n general sunt prietenoși. Inclusiv tanti aia care da din maini pentru persoanele cu probleme auditive e simpatica, are o grație de balerina…si parca incep sa pricep cate ceva daca dau sonoru’ la minim. Cand apare Magduta de la Meteo…poa’ sa ninga cu fulgi radioactivi, poa’ sa ploua cu lava ca nimic nu-mi șterge zambetul tamp de pe fața, E MAGDUȚA S-ATAT. Poate sa prezinte sfarșitu’ lumii ca io tot fascinat si cu baluta-n colțu’ gurii ma uit la ea.

Cine credeti ca-mi ciufulește chefu’ de viața? Neti Sandu…și n-ai zice ca e genu’…doamna bine trecuta de prima tinerețe, simpatica și volubila pe sticla, prezența plina de culoare și totusi…are ceva cu mine.

Azi dimineața incepe cam așa…nu neaparat in ordinea asta: berbec – vin bani mulți și plecati la mama dracu’ cu craci in toate excursiile din lume; gemeni – intalnire emoționanta cu prieteni vechi, ieșiti la baute va mucificați și sunteți fericiți maxim; balanța – dragostea vieții tale apare pe un cal alb și zburați orgasmic…pe luna; capricorn – jucați la loto ca dați șase numere…sau cautați pe cineva ca e de bine…tot numere…șase; leu-te infieaza Isarescu și o sa locuiesti intr-o casa facuta din bani, plina de bani, incalzire pe bani cu hartii de 100 de euro, o sa aveți un cațel pe care o sa-l cheme „Dolar” care face oua de aur; pești – te paște aventura vieții, cu o blonda sau bruneta mortala, dupa preferințe, manechin la Victoria’s Secret, te duce in Caraibe și plateste ea tot, varsator – n-ai candidat la prezidențiale? nici o problema, treci pe liste la locale ca o sa spulberi concurența și te faci primar…și tot asa pana la RAC.

Ochiu’ a trecut pe faza lunga cu pupila marita, urechiușele repoziționate spre televizor cu pavilioanele larg deschise, respirația intrerupta și s-aude Neti: RAC – aveți grija de sanatate…ș-atat. Pe bune!?!?! Atata poți?!?! Noi racii avem ciunga-n par și coronavirus la micu’ dejun, ha?!?!?! Nu tu ceva marunțișși hartiile de un leu sunt bune daca-s mai multe, un mini party la Herculane…nu zic de Bora Bora, Herculane sau Olanești ca n-avem pretenții de cruciați, un zambet de la o vecina mai urațica de la scara vecina…acolo… ceva pozitiv, „sa ne simtem bine” și noi astia cu rol de cenușarese-n horoscop. Cand a zis „aveți grija de sanatate” a și inclinat așa capu’…si cu mimica de „Dumnezeu sa-l ierte…asta e, a murit saracu'”, „hai bafta azi…daca scapi, e bine”…urat…foarte urat, doamna Neti. Tot Magduța draguța mi-a refacut zambetu’ pe fațada, cand a aparut ea și mi-a luat cu mana negura de pe soarta. Apropo…știe cineva cum o sa fie vremea azi ca n-am fost atent?

 

 

funny sheep for the zodiac sign of cancer vector 8843698 1

P.S. Sper ca ati vazut diacritice in text, da? Deci…incerc…da’ nu promit nimic.

4 thoughts on “Horrorscop”

  1. Esti belea! Ce sa mai zic! Dupa o saptamana de negura profesionala, ma delectezi cu neshte profiteroale literare!Multumesc! 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: