Cronică de film: BAD BOYS 3

SPOILER ALERT-dacă n-ai vazut filmul și vrei, mai bine nu citești…oricum… comentez vag chestii și-ncerc să nu divulg secrete notabile.

Circumspect vis-a-vis de continuări cinematografice nesfarșite, am mers la film făra prea mari speranțe in calitate…mai mult cu bifa in cantitate pentru umplut timp liber pe sfârșit de weekend. Și…m-am inșelat…

BAD BOYS 3 nu e cu nimic mai prejos față de primele doua filme. Personajele principale sunt la fel de spumoase, trecute de tinerețuri zbuciumate, da’ tot pe val, iși mai iau câte o bătaie realista, schimbul de replici intre protagoniști la nivel maxim de glume, acțiunea e la ea acasă, rămân personajele vechi jucate la mare artă, căpitanu’ Howard de zece cu felicitări, scenariul interesant și normal, lasă loc de un BAD BOYS 4. Dacă merg tot așa,  e de bine. E un film bun, cu de toate, numa’ bun in zi de duminică cand ai chestii pe cap, mai ales ca urmează luni și te duci la muncă. Amuzant, revigorant și ușurel…nu tre’ sa fi absolvent de Harvard ca să-l pricepi.

SPOILER ALERT!!! Pentru că nu ma pot abține…

Vă mai aduceți aminte de scena aia in care vine un pustan să o scoata la un suc pe fata lu’ Marcus ? Hai ca tre’ să o știți…aia de-l bagă pe micul Reggie in sperieți… Ei da, apare Reggie, acu’ baiat mare, pușcas marin si proaspăt tatic…adica Marcus (Martin Lawrence) e tataie.

Mai apare o cadână frumoasa foc, Rita, o milițiancă șefa unei unități speciale de prins bad boy-și, haba… haba… adică pleci amorezat din sală, jucata de Paola Nunez…exact ce-ți prescrie medicu’ de familie pentru tratament la spondiloza. Normal…undeva in trecutul apropiat, a fost intr-o relație cu Mike (Will Smith)…ăsta…bătrân, bătrân da’ tot cu mușchiuleții la purtator și futacu’ Miami-ului, spre deosebire de Marcus, proaspăt pensionat și doritor de o viață linistita…gata, tac.

CONCLUZIE: DA!!!

-ACȚIUNE 9,5

-DISTRACȚIE 9,5 SPRE 10

-SCENARIU 9 – că au scos din joben poveste credibilă

Și-n rest…”Bad bois, bad boys/ uaciugana du, uaciugana du an am cam for iu/ nananana na na nana…”

Exact, protagoniștii inca n-au invațat versurile melodiei 🙂

 

Bad Boys 3

1 thought on “Cronică de film: BAD BOYS 3”

  1. Pingback: Derapaje Regizorale - Stăpânul Inelelor 3 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top