Man VS Woman – part.1 – Alb, negru…sau color

Man VS Woman – part.1 – Alb, negru…sau color

terapia prin culori

-Iubitule, te rog să-mi aduci cutia lila…aia cu trei dungi siclam…e lângă punga neagra…da’ vezi ca e negru ăla deosebit, cu nuanţe de bleu bebe.

-…?!?!?!?!

ȘAH MAT!!!

 

-Ai văzut dragă ce mașină și-a luat Popeasca?

-Da, miștocuţ rău BMW-u’ ăla…Seria 8 Coupé, 530 de cai, 250 km la ora…

-Termină dragă cu prostiile, tu vezi ce turcoaz cochiliu şi ce canapele frez ușor împletite la extremităţi cu colombin învechit?

DAUNĂ TOTALĂ!!!

 

-Colegă de birou- Cătală, de trei zile m-am vopsit, am altă culoare și tu nu observi…

-Eu- … îhî…dar am văzut…numa’ că eram nehotărât la ce capitol din paletar să te bag. Spanac, nu văzusem nimic.

 

Dragele noastre, trebuie să știţi că noi avem creierul în patru culori principale, albastru, verde, galben și roșu. Mai dispunem de încă doua culori, să le spunem ajutătoare, alb și negru. Cu ajutorul lor, obţinem derivate de la culorile principale, adică verde deschis, verde închis, roșu închis, roşu deschis  etc…şi atât. Cercetătorii britanici au emis ipoteza că sunt bărbaţi care disting un mov și maxim un portocaliu…scuze, oranj, asta aşa, să vedeţi că-s documentat. Cică asa se zice corect, oranj. Din această categorie, îi pot nominaliza pe Michelangelo, Picasso, Klimt şi alți artişti de geniu. Nu toţi suntem artişti de geniu…mulţi nu suntem nici măcar artişti și inclusiv „geniu” ne dă cu virgulă. Noi, când vedem o culoare pe care nu ştim pe unde s-o plasăm în vocabular, căutăm ajutor la Mama Natură. Spre exemplu, nu există ocru, e un simplu căcăniu. Suntem conștienţi de acest handicap şi inventăm chestii. De ce credeţi că am făcut paletarul de culori pentru zugravi? Exact, să scăpăm de corvoada asta şi de privirile voastre grăitoare de „vai steaua ta de daltonist”, „esti praf”, „chiar nu vezi diferenţa între roz și roz nisipiu?” Nici măcar n-am auzit de roz nisipiu…cum dracu’ tre’ să arate rozul ăsta…pentru noi, faptul ca l-aţi alăturat de nisipiu, tre’ să fie galben. Aşa cu paletar e mult mai simplu, pui deştu’ pe poză şi „gata şefa, se face „. Probabil că voi aveţi 500 de cuvinte pentru culori, ei bine, la noi 500 de cuvinte sunt toate şi da, doar patru sunt pentru culori. Nu suntem tâmpiţi, pur şi simplu nu dăm importanţă maximă la toate că…problemele.

Mic dicţionar explicativ

Bărbat – albastru   Femeie – acvamarin, canar, celest, cobalt, regal, electric, azuriu, draci pe varză etc (Wikipedia…fără draci pe varză)

Bărbat – galben  Femeie – auriu, arsenic și mă refer la culoare nu la ce v-ar pune în mâncare, caca d’oie …pe bune,  există, nu e cioacă şi n-are legătură cu caca de oaie, galben secundar, alt canar…pe galben că ăştia-s plini de culori,  galben pai, nanchin …mama lui, muştar, nisipiu, drăcariu…etc

La roşu mai bine ne lăsam, jur…nu mai terminăm azi. Mai bine luaţi d-aci. Atenţie, link cu puternic mesaj emoţional pentru bărbaţi.

Şi uite aşa, preferăm noi bărbaţii să ne trimitem neuronii la bere decât să le frecăm ridichea inutil cu informaţii fără aplicaţie reală în viaţa noastră.

Man VS Woman – part.1 – Alb, negru…sau color

9 thoughts on “Man VS Woman – part.1 – Alb, negru…sau color”

 1. Pingback: Carantina 3.5 - Covid - Instrucțiuni De Utilizare - Piuituri

 2. Pingback: Very Peri La Vederi - 05.01 - Piuituri

 3. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Ma lasi cu scuzele astra?
  Bleah…si nu se intampla numai la culori ci si la alte multe lucruri…
  Ex: ii cer sa-mi aduca unt , el vine cu margarina… de verdeturi nu mai vb
  O faceti intentionat ca alta data sa ne mai bazam pe voi deci sa sariti din schema si sa va ”scoateti” curat elegant pt ca pana la urma tot noi se ne”ajutam ”
  E o polologhie intreaga si m-ar durea des’tele de la atata scris…
  Daca vrei sa facem audio conferinte pe grup fii sigur ca ar dura pana la Paste
  In concluzie sunteti hoti! 😁 😁😁😁😁😁😁😁 by

 4. Pingback: Filmul Ei VS Filmul Lui - 20.01 - Piuituri

 5. Pingback: Șofer VS Șoferiță - 13.03 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: