Cătăbridge Analytica

Dragilor, vreți o temă de gândeală? Cam de cât timp nu v-ați mai verificat pagina de facebook, ha? Așa…control de rutină, ce prieteni mai aveți, cine sunt, la ce draci de reclame ați dat like și o să vă urmărească toată viața o pereche de chiloți și un căcat de sculă de bucătărie total nefolositoare-n bucătărie da’ care curăță bine piatra de pe wc-u’, exact…control de rutină. Să vezi ce obsedat te urmarește, cât de obsedat ești și pe cine urmărești, recomand și o retrospectivă-n timp să vezi cât de bătut in cap erai acu’ cinci, șapte ani, ce poze afișai și mai ales ce comentarii. Hai să vă zic rezultatu’ scotocelii facebookiste.

Warning 1

La ora actuală am 541 de prieteni, mai bine zis conturi…wow… e ceva, pot să zic că sunt o persoana semipopulară, dar daca-i pun și p-ăia care n-au facebook, posibil să umplu o sală de spectacole de dimensiuni medii. Din astea 265 de conturi sunt bărbați, cu patru bucăți mai mult decât femeile, femeile au 261 de conturi…aproape egalitate. Opt conturi sunt afaceri sub acoperire…mă rog, impropriu spus sub acoperire, sunt reclame pe față. Mai am trei conturi duble, adică trei persoane abuzează de ospitalitatea lu’ Zucky și îi ocupă serverele. Am patru conturi de persoane care nu mai sunt printre noi. E o chestie bună…cumva azi m-am gândit la ei cu placere și nostalgie.

Rude, rubedenii de gradu’ unu, doi…patru sute patru zeci, ocupă 45 de conturi. 32 de conturi sunt ale prietenilor stabiliți în afara României, din Africa până în America. Am un singur prieten în Asia și p-acolo îl găsești după ora 18,00…e turc, locuieste-n Istanbul pe partea asiatică, dar dă cu sapa pe partea europeană.

22 de conturi sunt prieteni de alte naționalități, Suedia un prieten…mai precis, prietenă, Turcia un prieten, Franța un prieten, Germania doi prieteni, UK patru prieteni, USA 13 prieteni, Rusia zero prieteni și „Puie Mutin” că nu-l suport.

Am doua conturi de cupluri…nu știu ce să zic. Am înțeles, dragoste mare da’ totuși… Cu 16 persoane nu m-am văzut niciodată, cu 6 n-am vorbit nici macar pe mess și … habar n-am cine sunt da-mi urmăresc blogu’ și asta-i de bine.

a8d7937af05abca37c3685dc88405634

Concluzii: acest articol e facut de amoru’ artei, nu vă/mă ajută cu nimic, are iz de lucrare a la „cercetătorii britanici” fără finalizare…adică are finalizare, acum. Gata, am terminat.

 

 

2 thoughts on “Cătăbridge Analytica”

    1. Damă bine, cu forme plinuțe, exact ce prescrie medicu’ de familie pentru o viata sănătoasă, prietena aproape rudă, cu buletin emis de Românica și domiciliu’ afară, de pus la rană, iubibilă și…doruț de tine, cam așa…la categoria asta

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: