Omu-i frate cu netu’…bolnăvicioasă relație

Experiment social…nu-i utopic, se poate realiza, nu l-am pus în practică de frica miliției, e doar în mintea mea. Intră intr-o cârciumă, restaurant, pufulețărie…oriunde sunt mese și se manânca…nu, nu în parlament, stiu că sunt mese ș-acolo da’ specialitatea casei e rahatul și nu ne bagăm. Mergi pe la mese și fură farfuriile din fața oamenilor, fură-le băutura, trage scaunu’ de sub ei, probabil că un procent considerabil o să se amuze, de la un procent mai mic o să-ți iei pumni în cap și o meduzică-ntre felinare, da’ cam atât. Lasă-i să se liniștească și apoi taie fibra optică de net…sau urcă-te suav cu bocancii pe routeru’ wireless al locației, nu mult, două, trei țopăituri cât să-și dea obștescul sfârșit. Să vezi panică frate.

De la plata facturilor și până la cumpărături, de la citit bloguri, nu e cazu’ blogului meu, glumesc, și până la sexat virtual, toți suntem dependenți de internet, net pe numele mic. Pică net-u’ intrăm în panică, lama pe venă, fundal sonor de bocitoare profesioniste, analizele ne ies prost, cavalerii Apocalipsei ne defilează pe la geam, tata Putin e nervos și cu deștu’ pe butonu’ roșu ca a primit o-njuratură de mamă de la Trump pe contu’ de Twitter…grav…cel mai grav…tot gravu’ din lume.

Cred că ponderea cea mai mare este reprezentată de cumpărăturile on-line și site-uri porno sau combinații între cele două. De la mâncare și până la automobile ne-am obișnuit să ne dăm cu cardu’ pe magazine virtuale și să aruncăm banii pe toate căcaturile…mă rog, mai luăm și chestii de care chiar avem nevoie, da’ dacă vă uitați prin coșurile de cumpărături din ultimul an, vă spun eu că sunteți pe minus. Sunt câteva site-uri made in China cu de toate pentru toți. Unul din ele îmi tot burdușește facebooku’ și mailu’ cu poze și oferte, ș-am zis, „păi nu verifică fratilii vostru ce se spune-n propoziție”. Io-te ce a ieșit.

1.Costum de Momoa- ești scarandiv și vai de capu’ tău? Ai fobie la ace și nu te poți tatua? Nici o problemă, la numa’ 31 de dolărași o să stea-n limbă iubi când te vede.

IMG 5712

Inițial am zis că-i doar tricou da’ la o răsfoială mai atentă l-am găsit pe Momoa dezumflat. Zici că a donat sânge și în loc de flacon regulamentar, au pus ăia o damigeană de l-au drenat total.

IMG 5713

Are cataramă și e mulat perfect, cu vedere la cuc. N-ai cuc, nici o problemă…treci la următoarele fotografii.

2. Cânta cucu-n Bucovinaaaa…da’ dacă n-ai cuc de mulat țoale pe el să se vază când te plimbi pe ștrasse? Nici o problemă, avem proteză siliconică, realistic realizată ca formă și pipăit. La 4 dolari…atâta s-a putut.

IMG 5776IMG 5777

Așteptăm variantele pe negru, probabil că ceva mai scumpe da’ cu lipici la dame. Să fim serioși…la cum arată asta…cam arunci banu’ pe fereastră și te-ntreabă partenera de pat unde-i feblețea ei de odinioară că parcă ieri era mai dodoloață.

3. Sfintele Paști se apropie cu pași de felină hămesită, cu ochi injectați și direcționați către iepurașul de Paști care se coțăie de contu’ tău bancar. Se coțăie a prost steril pentru ca nu o să-ți înmulțească banii, din contră, o să rămâi fără ei după cumpărăturile de cadoaie. Normal că avem soluția, împachetează niște cutii goale, aruncă pe ele la oha un lichid roșu să pară sânge, strânge familia în cea mai întunecoasă cameră, dacă ai beci e perfect, și poartă chestia asta de mai jos. Pentru nici cinci dolari garantez că nimeni nu o să mai vrea cadoaie de la tine…never ever!!!

IMG 5768IMG 5767

Atenție totuși la cardiaci și la infanți…înmormântarile și psihologii sunt destul de scumpe/scumpi.

4. Ai geantă de caracatiță? Nu? Vrei? Nouă dolari la promo…da’ grăbeală că-n trei ore se scumpește…sau se alterează caracatița.

IMG 5772

E din gama animal print, secția „marines animal print”.

5. Fac ce fac și ajung iar la Coronavirus. Cea mai nouă colecție de la Milano, via China provincia Hunan. Avem costum complet cu năsuc acvilin proeminent, cu vată impregnată cu spirt Mona, pe negru să meargă la petrecerile de sezon organizate-n parohii, la numai 11 dolari dintr-o suta de dolari inițială…tot cu termen de expirare a ofertei.

IMG 5778

 

N-am prea înțeles faza cu funia, am văzut că e cu funcție de curea…da’ parcă-i prea serioasă și-n căutare de creangă de copac garantată la 120 de kg bălăngănite de vânt.

6. Mno…acu-s shut down. Deși n-am 150 de ani și mă consider libertin în gândire, sunt tolerant cu minoritățile sexuale, fiecare cu fetișu’ mă-sii și încă mai găsesc câte ceva de mă lasă cu gura căscată. Io nu-nțeleg pentru ce, pentru cine și mai ales cum dracu’ se folosește chestia asta de mai jos.

IMG 5761IMG 5764IMG 5765

E un ciorap fin de damă cât toată dama. Pentru pescari cu libidou ridicat…adică…e năvod de pescuit, da’ dacă nu mușcă o bag pe piți-n el și mai vedem? Vedem ce? Pe unde-ți bagi…că nu pricep neam coregrafia tipesei din poză. Mă arunc în căutări mai atente și mai găsesc poze.

IMG 5762IMG 5763

În loc să mă edific m-am băgat în ceață și mai rău. Din poze eu văz tanti+tanti= love, deci pică varianta cu pescaru’. Libertatea de mișcare e afectată, presupun că și respirația are ceva opreliști, mai ales că la un moment dat, e mai rapidă și tre’ să susțină efortu’, nu? Oare-i din material aseptic și e un fel de sac de dormit folosit la sex între virusați? Un prezervativ gigant? O shaorma cu de toate? Exclusiv doamnelor? Habar n-am…și mă oftic tare pe chestia asta. La 16 dolari trebuia să pună și o poză cu instrucțiuni să priceapă tot diletantu’. Încercați să vă imaginați o partidă de amor în clătita asta și la un moment dat să se auză „Brioșica mea, mi-e sete”  sau „fumăm o țigară”. Răspunsurile-s simple, o să mori de sete sau arsă pentru că aduce Lupea apă și nu-s convins de căciuloiu’ ăla că e ignifugat. Un lucru e cert, dragostea tre’ să fie mare rău să mă convingă cineva să mă bag la ciorap.

Promit că mai caut…sau mai bine nu…

Omu-i frate cu netu’…bolnăvicioasă relație

 

 

1 thought on “Omu-i frate cu netu’…bolnăvicioasă relație”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: