Mondenități online

În izolare sau carantină, lumea are mintea odihnită…bine, lumea are mintea odihnită oricum și gura cât șura, da’ când stam ș-acasă, orice pleonasm devine o ușoară exagerare, așa că să-mi permiteți pleonasmu’. La fel și cu presa sau postacii.

ac14836536126c8adc48a4b7a4bacaa6

Dana Budeanu a devenit subiect de petiție online. La ultima refulare brainiană a zis nașpa de femei. Cică dacă te supără Iubi să-i rearanjezi fondu’ de ten imediat și în public să te vază toți…a folosit chiar onomatopeea „jap”. Pseudoreclamația e facută de Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen: FILIA… habar n-am cu ce se manâncă centrul respectiv da-ntrebarea e alta. La ce mama dracu’ te ajută o petiție online? Nu-i nici dată-n judecată, nu-i așteptată la colț de stradă sa-și ia genți de dama-n cap, măcar un pus la colț pe coji de nucă,…nu-i nici nimic. Între timp am googălit și am aflat că FILIA e un ong, cu dureri în spatele gării de politic, asociație feminstă cu drepturile femeilor pe steag. Par oameni de treabă și cu capu’ pe umeri. Măi oameni buni, nu așa se face, d-aia nu mai poate Danuța să stea izolată și sughite la fiecare semnătură online. Ori tocmiți pe cineva să-i rupă fâșu’, da’săriți din doctrină, chiar dacă nu pare, și Budeanca e femeie…oricum nu susțin și nu recomand abordarea, plus că ne lăsați fără măscărici în perioada asta de menopauză socială, ori o dați pe mâna unui procesel să-i meargă fulgii. Fiți pe pace, după perioada de izolare o să fie plină de fulgi pe picioare și nu numai. Da’ eu zic să stați calmi, ce, n-aveți nimic altceva de facut? Pe bune, e ca și cum m-aș apuca eu să-l petiționez on-line pe Boris Johnson că are față de prost. Asta e, atâta s-a putut in UK…dacă-l acceptă a batrână… Fruntea sus și fără Danuța că ne lăsați plictisiți în vremuri grele.

În Ploiești se-nghid parcurile. Dacă ai cățel și vrea afară, mai bine-l înveți la oliță sau direct la budă că-i mai cool. Dacă are cei șapte ani câinești d-acasă, sunt șanse să tragă și apa.

Conform știrilor cu surse polițienești, au crescut tâlhăriile pe timp de zi și-n plin centru de oraș. Normal, a scăzut numărul de spargeri de locuințe și undeva tre’ să fie un echilibru în natură. Tot aceleași surse ne pune-n gardă cu privire la Halloweenu’ hoților. Costumațiile preferate de aceștia sunt de medic virusolog, angajat DSP cu pompă de stropit la oha, ITM-ist să te verifice dacă ești acasă și poștaș aducător de molimi…adică facturi. Iar normal, a venit „diaspora” acasă. Mă băieți…io v-aștept…pe bune, chiar vă aștept, dau ș-o țuică. Stați liniștiți, vă dau pai…sunt conștient că-i greu să bei cu mandibulă fracturată și traumă craniană. Partea proastă e că-s două victime la spital și deja nu-i glumă. Poate patrulează mai des poliția și jandarmeria cum se promite de câteva zile.

Azi a luat lumea foc de la un document impraștiat pe rețelele de socializare. O chestie cu format de contract, limbaj greoi avocățesc, în care se narau niște reguli de restricție a restricțiilor de până acum. Documentul a fost impraștiat pe șestache de cineva, nu știm cine, da’ nenea Arafat a zis că o sa afle și e vai de curu’ lui. Că nu-i nimic bătut în cuie, că nici nu crede că o să fie literă de lege și a fost făcut așa…să fie…că poate trebuie dacă ajungem la 2000 de cazuri. Boss, pe bune, nu suntem retarzi. În primul rând nu-s reguli absurde în condițiile date. Și-n răndu’ doi…uită-te-n ochii mei albaștri și minte-mă frumos, cum că voi vă mișcați natural și stopați cu brio orice carcalac nociv, că vămile au pus sita aia cu ochiuri mici și nu trece nimic infectat, că n-avem cum să ajungem la 2000 de cazuri intr-o săptămână…maxim două, și documentu’ ăla n-are nici măcar valoare sentimentală. Hai bre, mă lași… Sunt ferm convins că avem în țară autorități care n-ar recunoaște Coronavirusu’ nici dacă se predă singur și se legitimează.

Bulversare totală în lumea muzicii. Fuego și-a anulat concertele și Eurovisionul este suspendat…până aici!!! Coronavirus te urăsc!!! Nici nu te salut și nu vreau să te văz prin proximitate, AM ZIS!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top