Da mamă, sunt beată…

maxresdefault

Toți avem momente de tembelism cronic, nu se poate să nu dai rateuri din când în când. O să vă zic o fază de ieri și stabiliți voi cam cât de fraierică am fost pe o scală de la 1 la 10… știu că o să ziceți 10. În apărarea mea nu pot să zic nimic… poate doar că ieri a fost luni.

Avem o fotografie.

IMG 6384

Nimic spectaculos, un interior de firmă cu chestii pe pereți, da’ se vede sticloanța de spirt cu puf. Eram pe la birou și cobor să mă văz cu cineva. Hai noroace, bla, bla, bla și cu ochii la interlocutor, atenția maximă pentru că-mi explica chestii foarte importante. Instinctiv de la o vreme, mâna se duce pe sticla de dezinfectant, o apuc exact în poziția din poză, cu ochiu’ tot la interlocutor la explicații, dau să mă pufuiesc pe mâna liberă fără să mă prind că țuțuroiu mă privea șăgalnic. Jetul a țâșnit orgasmic masculin spre ochișorii mei cu un damage de cca. 90% pe stângu’ și cam 60% pe dreptu’. În acel moment nu-s foarte sigur, da’ parcă am scăpat două trei picături în pantaloni pe motiv de dragoste de Mona. Bafta mea a fost că interlocutorul aranja ceva pe raft și n-a văzut faza, și nici colegii mei showroomiști nu erau conectați la imagine, adică nu m-a văzut nimeni… bine, în momentul acela nici eu nu mă mai vedeam… nu mai vedeam. Am făcut o-ntoarcere de 180 de grăduțe și p-aci…

IMG 6385

… pe ușa aia, cu o ultimă forțare de mijeală a ochilor, m-am dus spre lumină, total pe dosul indicațiilor clasice cu „nu te duce spre lumină”, am luat curba regulamentar fără să antrenez chestiile de pe acel raft, slavă Domnului că asta-mi mai lipsea, doi. trei clești la câte 1 kg/buc amortizați cu căpăcica, și m-am oprit la baie unde mi-am spălat ochii pe bune… nu i-am scos din orbite da’ a fost p-acolo. Ce să vă zic… ustură… ustură rău de tot. Am avut o perioadă în care imaginea a fost ușor dereglată, pe albastru mai precis, ochii roșii, ușor umflați, da’ a trecut relativ repede. Arătăm ca după un chef ca-n povești, de trei zile și trei nopți nedormite și stropite din abundență cu alcool.

Sper să obțin un 8 de la voi dacă vă spun că există-n zonă și o sticloanță cu puf dar plină cu un amestec pe bază de clor și probabil că se lăsa cu vizită la urgențe, sau că, Doamne fere, în loc de sticlă putea să fie un pistol, nu? Până la urmă am ales sticla cea mai puțin nocivă și mă felicit pentru asta, d-asta sunt pregătit pentru o eventuală contestație dacă mă plasați pe cel mai fruntaș loc de pe fraiericămetru.

Sincer, este că vă simțiți mai bine? Măcar pe zicala „sunt eu fraier, da’ când văz unu’ mai fraier ca mine parcă-mi crește inima”.

1 thought on “Da mamă, sunt beată…”

  1. Pingback: Retard 2.0-Ghid de instalare – Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: