Șase, șase… poartă-n față

Weirdo

Când muza-i lipsă la apel, întorc paginile pe net poate apare ceva care-mi stimulează minionu’ creator. Mno găsesc genul de site sfătos care le știe pe toate din punct de vedere relație bărbat-femeie și-mi atrage atenția un articol „6 ciudățenii masculine pe care femeile nu le vor înțelege niciodată”. Ha?!?!?! Doar șase?!?! Puțin… foarte puțin… putem mai mult. Hai să facem studiu de caz.

  1. Frica de a merge la medic – Poftim cultură, noi? Medic? Frică? Ce-i aia? Că nu prea mergem la medic, asta-i altceva, da’ nu de frică, pur și simplu nu avem nevoie de medic. Poate doar când ne curg năsucurile, când radiem peste 37 de grăduțe, facem buba la degețel sau e de gardă asistenta aia sexoasă cu silicoane mov. În rest, aironi meni cu piepturi dezgolite și plete-n vânt…cine are.
  2. Pregătirea rapidă – Tre’ să se plece la o chermeză simandicoasă și bărbatu-i gata în doi timpi și trei mișcări… crede el că-i gata. Luat la bani mărunți tre’ să refacă tot looku’. Femeile cică nu-nțeleg cum suntem noi așa de rapizi în pregăteală și consideră asta o super putere. Stați liniștite, e o super putere pe cale de dispariție. Dragelor deja aveți probleme cu programările la coafor, unghii, tratamente faciale etc. și nu aveți loc de bărbatul modern, aranjat, plasticat…  Specia aia de bărbat, ușor nebărbierit, ușor boțit la strai, e pe ducă. Nou’ val de… purtători de cuc, că nu știu cum să le zic altfel, sigur au nevoie de timp pentru aranjat… de mult timp. În curând o să vă bateți cu ei pe tampoane. Și io-te așa, în curând or să fie „5 ciudățenii masculine pe care femeile…”.
  3. Când se uită la alte femei – Pam, pam… aci ne-ați prins… Cică femeile nu-nțeleg de ce bărbații se uită după alte femei… credeți-mă, nici nu vreți să știți… sigur o să vă deranjeze și iese cu scandal. Mai repede renunțăm noi să aruncăm ocheade către altele și e problema rezolvată. Cum ar suna o explicație, ha? „Mă uit că e mai slabă”= moarte sigură „Mă uit că e mai frumoasă”= moarte sigură, lentă și în chinuri… vedeți, nu că nu-nțelegeți, nu vreți să-nțelegeți.
  4. Comportament copilăresc – Da, da, de trei ori DA!!! N-am ce să comentez, n-am făcut, nu fac și nici n-o să fac ceva în acest sens. Dacă eu mă maturizez total vine Apocalipsa și nu vreți să vină Apocalipsa. Dacă am probleme care necesită comportament matur, mă trec pe mod sobru, decent și alte rahaturi care compun maturitatea, rezolv problema și revin pe copilăreală că e mai fun. NU INSISTAȚI!!!
  5. Șosete aruncate anapoda – Mno că aciulea m-am supărat. Eu nu contest că se mai întâmplă… da’ când creste maldăru’ de șosete, le ducem în coșul de rufe. Io vă cred că nu înțelegeți de ce le aruncăm aiurea, pentru că nici noi nu înțelegem de ce facem asta. Oricum, explicația din pagină e total prostească, citez „bărbații uită unde este coșul de rufe”. Hai să mori tu… adică vorbim de aceeași „specie” care a pictat Mona Lisa și a ajuns pe Lună, da? Și avem amnezie la găsit coșu’ de rufe și probabil d-asta am inventat GPS-u’? Hai la condus ursu’ d-aciulea că nu merge.
  6. Ședințe lungi la toaletă – Așa și? Care-i treaba? Ce nu pricepeți? Acolo ne vin idei, acolo are muza adresa din buletin, e liniște, ne putem concentra etc, etc și etc. Apropo, ca s-o pricepeți p-asta trebuie să aflați răspunsul întrebării „de ce stă femeia mult la budă”, îl înmulțiți cu 10 și gata… mare scofală.

Dacă doar la șase chestii nu ne-nțelegeți, io zic că-i bine și armonie totală. N-am găsit reversul medaliei, „X chestii pe care nu le-nțelege bărbatul la femeie”. Ați observat X-u’ ăla… poa’ să fie o cifră foarte mare, sau una foarte mică care de fapt e tot foarte mare da’ nu suntem interesați să aflăm decât chestii esențiale și d-asta e posibil să fie cifra mică… înțelegeți voi ce vreau să zic.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top