Marketuri VS noi, născuți la ultima ploaie

Marketuri VS noi, născuți la ultima ploaie

Marketuri VS noi, născuți la ultima ploaie

Market, momentul ăla când mă duc la cumpărături, în 99% din cazuri sunt șofer de cărucior, butonator de facebook și frecător de dudă. Sau mă uit așa a pagubă prin rafturi. A pagubă pentru magazine că io-te ce se-ntâmplă, am idei pentru blog.

Găsesc prețuri d-alea roșii de-ți fac retina terci, prețuri de promo care te anunță că bețigașele de urechi au o reducere de zece bani. Wow!!! Zece bani!!! Gata mă, am ieșit din rahat, facem o economie de geme contu’ bancar. Tre’ să luăm o mie de pachete că au guguloaiele din capete cu bumbac egiptean și extract din păr de cămilă, urechi să ai.

De black friday am senzația că magazinele chiar fac mișto de noi. Tot anu-ți vinde ceva la un preț și ești aburit că e cel mai tare preț din Prețenia, și te trezești că-n vinerea neagră îl găsești cu 30% mai ieftin. Nu e miștocăreală pe față? Și asta o spune un online-ist.

La mine de black friday primești o mocăciune promoțională, un biscuit… o ceva în plus pentru că n-am de unde să dau discounturi suplimentare.

Da’ cea mai tare fază o găsești la market, pe la raionul de legume & fructe. Greșit, faze, că-s mai multe. Vrei baby banana, „ie mai scumpe că ie mici” și dacă ești pedofil culinar, scoți bani mai mulți din buzunar. Care-i faza cu legumele și fructele astea mici? Am încercat și au același gust la preț dublu.

Teoretic tre’ să fie mai ieftină că-s prost crescute și în cazul bananelor de hobbiți, mă gândesc eu, sunt crescute în bananieri pitici la care n-ai nevoie de scară și implicit mâna de lucru e mai ieftină, culesul în sine e mai ușor. De ce-s mai scumpe? Că ai loc mai mult în frigider? Sunt de dietă și e d-aia psihologică „am măncat o singură banană… mai mică”?

Mai vezi ardei kapia d-ăștia proști și neinstruiți la un preț și lângă ei găsești la preț dublu ardei kapia bio. Adică cum? Ăia normali sunt produși de laboratoarele British Petroleum? „Frate, noi avem și d-ăștia da’ riști să-ți mai crească o țâță” sau „treaba ta… noi avem variante da’ tu sărakule insiști pe ăia refuzați la buletinu’ de analize, îți spun un secret, sunt din serele Cernobâl”.

Zici că ăștia bio au văzut numa’ apă din ghețari sau din roua dimineții filtrată cu lasere, au ascultat Mozart, a fost gâdilată planta la pistil zilnic de 72 de virgine… și mai găsesc… la imaginație stau bine.

La market mai găsești raioanele alea specializate-n produse ambalate bio, la prețuri de foițe de aur. Poate nu știați, sunt ambalate manual de elfi sub îndrumarea atentă a Lizucii din Dumbrava Minunată, la fabrica de ambalat chiar din Dumbrava Minunată… ce știți voi.

Și când te gândești că tot articolul e scris de frustrare că n-am găsit banane aseară-n market la neamț și a trebuit să trec și pe la franțuz… altă coadă, altă alergătură.

De prin market AICI

Marketuri VS noi, născuți la ultima ploaie

2 thoughts on “Marketuri VS noi, născuți la ultima ploaie”

  1. Bueeeeei…da-ti bese mintea!!! Deci rad si ma tot gandesc cum e asta cu pedofili culinari…sau cu frecarea pistilului de dooj`de vergine! Moooor!! PS: Cred ca ma apuc si eu de mancat banane, pana`acu`nu le mancam, ca-s bateriile scumpe… hahahahahahaha

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: