Dormi liniștit, piuituri frunzărește netu’ pentru tine 01.20

dormi

Dormi linistit?

Din când în când, de plictiseală, adică în fiecare zi, piuituri frunzărește pe net după chestii tembele.

Am un site cu chestii militare de la care tot primesc reclame pe mail. Au de toate băieții ăștia, de la țoale militare și până la arme albe, chestii paralizante, d-alea cu electroșocuri, mai puțin arme de foc, tancuri și avioane. Azi văz un mail de la ei cu titlu’ „Se apropie ziua indragostitilor: Arata-i ca o iubesti!❤️„, cu inimioară la final… roșie, nu de camuflaj cum era normal. Vai ce frumos, sigur au băgat la promoție cuțite, săbii de ninj, spray paralizant cu aromă de ylang-ylang și scorțișoară, tonfe roz și laț de strâns gâții cu ursuleț de pluș la pachet. Deschid și stupoare, nimic de genu’ ăsta, doar o reclamă la alt magazin, cuibușorulmeu.ro, cu aranjamente florare la pachet cu fluturași și unicorni mov… dezamăgitor… Suntem în mare pericol…

Dan Chișu s-a vaccinat și a avut o replică genială, citez: Am 65. M-am vaccinat cu Pfizer. Am fost întrebat dacă vreau poza pentru ca să conving oamenii că e bine să se vaccineze. Am spus că n-am brand să conving pe cineva. Ce vreau să spun bărbaților de peste 65. Pfizer e bun. Sunt ăia care au inventat viagra și cred ca au folosit aceleași recipiente ca să fabrice vaccinul . Altfel nu-mi explic erecția de azi dimineață.” Vedeți lume argument de vaccinare beton? Asta trebuia să zică ăștia prin toată media, efecte adverse: la bărbați erecții multe și de durată, la femei, întinerire cu 20 de ani… bonus, combate și covidu’. Succesuri garantate.

O tâmpită din Mexic și-a înjunghiat soțu’ pe motiv că a găsit o poză mai veche la el prin telefon în care se giugiulea cu o tipesă tinerică și fezabilă. La anchetă s-a dovedit că-n poză era chiar ea. Bietu’ om găsise niște poze vechi pe suport de hârtie și le scanase pentru posteritate și nebuna a crezut că are amantă. Săracu’ nici n-a apucat să-i explice cum stă treaba că aia-l găurise de câteva ori. Și totuși… să trecem peste fapta în sine și să vedem partea plină a paharului, ÎNCĂ ÎL IUBEȘTE.

De dimineață am deschis televizorul fix pe o reclamă cu un medicament pentru stomac în care efectiv îl arăta pe un nene cum își chema cerbii pe veceu… adică regulamentar, cu grimasă și pantaloni în vine. Îi lipsea telefonul sau revista de integrame. Fiți măi fraților mai subtili, e clar din denumire că „răhățitfrumusan” sau „căcuțoeasy” nu-s medicamente de depresie sau de corason, chiar nu-s necesare detalii d-astea. Ce dracu’ o să faceți când s-o inventa televiziunea 4, 5 sau 6D, o să ne dați și cu miros? Dormi liniștit și când te trezești, te lovește o reclamă d-asta de-ți ciufulește karma matinală.

Pe Redacția.ro văd o știre cum că și de ce a dispărut Fulgy din lumina reflectoarelor… bă chiar așa, ce-i cu Fulgy!?!?! Să nu mai dea el un telefon, să nu-și mai lumineze fața cu reflectoarele? E de groază!!! Și aflăm că s-a apucat de sport și așteaptă un copil. Sunt mult mai liniștit, voarte bine Fulgy, așa se face, sport și copii, îți recomand să te și vaccinezi că mai pui de unu’, io-te ce zice domnu’ Dan Chișu. Când aveți timp să-mi ziceți și mie cine-i Fulgy și unde dracu’ luminau reflectoarele alea când stătea-n lumina lor.

Mno… cam atât… aș mai frunzării da’ tre’ să mă apuc de treabă… sau mai bine dormi puțin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: