9 … Spitalu’ 9 – Varianta de marketing

9 … Spitalu’ 9 – Varianta de marketing

spitalu 9

Când de marketing se ocupă tanti de la curățenie, e grav. N-are cum să iasă treabă bună. Am mai șters eu pe jos cu ceva reclame pe la mine pe blog, io-te colea și colea. Cum mă iau cu altceva și nu-s atent, imposibil ca „iecspierții” în marketing să nu facă câte o dudă și să mă deturneze în alt tip de articol. Hai că-i ușurel, cu poze multe și citit puțin… nu doare.

Zilele trecute-mi face un coleg de muncă cado de cado, cu o imagine dintr-un market cu marketing de mâncat bătăiță la curu’ gol.

markeying

Avem căști pentru cei proaspăt vaccinați, ăștia conectați direct la 5G. Practic e o cască normală, cu mufă compatibilă la scărița, nicovala și ciocănelu’ din ureche și funcționează direct prin bluetoothu’ acesteia. Dacă legi firele pe direct, merge și o galenă banală de la un telefon vechi, d-ăla cu disc. Cam scumpă totuși pentru o boxuță care lasă tot greu’ pe urechea ta 5G… zic.

marketing

Aici n-am nimic cu oamenii de marketing, am ceva cu producătorii. Dacă ai p-acasă șoricuți d-ăia din Ratatouille, nu merge așa cu orice brânză de la sibienii din obor, tre’ să plusezi cu d-astea descendente direct din brânzeturile familiilor regale europene. Doar mămăliga cu brânză și lavandă, cu brânză cu extract de Ciuboțica Cucului sau Eucalipt, doar astea-ți albăstresc sângele și te scot de pe lista de iobagi.

Acu’ mă axez pe un marketing online, de pe un site outlet, marketing făcut la beție de un prelucrător prin așchiere indonezian, care vorbește limba română de două zile, învățată cu un profesor de ocazie din Pago Pago, peltic și bâlbâit, fost lucrător într-o pufulețărie cu patron chinez și angajați islandezi.

bluza

Avem o bluză… cu funcție de chilot. Probabil că posesorii de băi triunghiulare știu mai bine pentru că noi sarakii, ăștia cu băi normale sau cădiță de duș, suntem total în ceață.

costum de baie

Ok… că-i costum de baie, am înțeles… elegant e așeeeea… un mod de prezentare de marketing fără nici o legătură cu realitatea. Ce elegant frate că-i moartea pasiunii. Bun… trecem peste că nu m-a făcut mama pe catwalk și sunt diletant, cine-s eu să mă pun cu designeru’ operei, bă da’ faza cu femeia într-o singură piesă mi-a dat shut down. Io am înțeles că pe la Vaslui se mai corectează femeia, da’ mai răruț cu drujba sau toporu’… poate doar de trei, maxim patru ori pe an. Mergem pe premiza că toate-s dintr-o singură piesă.

papuc

Dacă mai sus aveam produs pentru femei întregi, dintr-o bucată, aici avem papuci pentru femei care au făcut pană pe dreapta spate… sau stânga… sau pană de curent la ăla-n căpăcică, ăla de a publicat tâmpenia asta. La descriere mai avem ceva de noaptea minții, rasist în cel mai pur mod. Cică-i pentru femei care posedă un negru… atențieeeeee… cu detalii. Este că vă gândiți la detaliul ăla de peste 20 de cm?

griroz

Că tot ne aflam la capitolu’ culori. De la administratorii magazinului și tălâmbii de la marketing, aflăm că femeile mai sunt clasificate și pe culori. Avem femei pe roz, pe gri închis și sigur gri deschis… pentru că altfel n-ar mai exista gri închis, ar fi simplu, gri.

protest

Dragi femei protest, dacă pe 10 august aveați în Victoriei echipamentul ăsta omologat și corespunzător, nu se mai întâmpla nimic. Ba da, ceva tot se-ntâmpla, singura care vă dădea bătaie era doar jandarmerița aia cu probleme grave la coloană, aia care după trei zile s-a refăcut pe model „Lazăre ridică-te și umblă”. Restu’ trupei de jandarmi și-n ziua de azi era bântuită de vise erotice.

 

geanta

Bă tâmpiților, dacă e femeie nu-i de mână, clar!?!?! Auziți gogomănie, cică femeile de mână sunt un mare plus față de orice femeie modernă. Un sâmbure de adevăr există… vorba aia, nu-ți trebuie nimic în afară de o cremă nutritivă și nici n-o doare capu’. La femeia modernă merge cardu’, cererea de ieșit la o bere cu băieții… d-astea. Mă aștept să mai văz pe la voi pe site că femeile gonflabile fac sarmale mai bune. Chiar dacă era adevărat, io nu scriam asta niciodată… de frică.

 

adidasi

Da mă, corect… și măsura 40 tot adidași mici se cheamă,ha? Și să nu dea dracu’ să nu fiți în alb.. probabil mirese.

 

geangean2

Mno…citiți voi descriere și chestii că io-s la tratament neuronal.

 

Exact când eram pe punctu’ să-i fac p-ăștia misogini pe invers, adică au ce au cu bărbații, chiar… există un cuvânt care să exprime aversitatea și disprețul față de bărbați? Mă rog… deci exact când să alea, alea, găsesc asta.

sutien

Pectoralii ăia bărbătești… sunt așeeea… de parcă ar alăpta pui vii, nu? Și bărbatu’ din ultima și din poza trei, arată ca bunăciunea aia de la scara vecină. Sper că nu-i bărbat că mi-au făcut plici toate fanteziile.

Mulțumesc muzei Ana Maria și muzoiului Mihăiță M. pentru cadoaiele astea. Vă aștept cu drag și interes și cu alte ocazii… sigur mai găsiți voi d-astea de marketing lăutăresc.

 

9 … Spitalu’ 9 – Varianta de marketing

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: