Ce mai faci lume, ești bine? – Săptămâna 22

Ce mai faci lume, ești bine? – Săptămâna 22

Ce mai faci lume, ești bine? - Săptămâna 22

Ce mai faci lume, ești ok? Ceva evadați din grădina Domnului în ultima perioadă?

Lumea în săptămâna 22 a fost udă și ceva mai liberă, mă refer la nivel național. Săptămâna 22 a-nceput luni și a continuat cu o duminică. Marți 1 Iunie a fost liber pe motiv de Ziua Copilului. Oricum a plouat ca-n basmele cu ploi și s-au cam dus dracu’ planurile de minivacanțe.

 

Lumea la Ploiești. Numai la noi se poate întâmpla asta, adică pe timp de ploaie să ia foc un incinerator de deșeuri. Ziceți voi dacă nu suntem buni. La prima vedere, dimineața pe răcoare când am minionu’ adormit, reacția mea a fost „păi nu așa trebuie? incineratorul să ia foc?” AICI Apoi am aflat că-i vorba de un depozit bla, bla, bla. Oricum, ce dracu’ caută un incinerator, gard în gard cu rafinăria Brazi care poate face plici oricând de la o brichetă și n-are nevoie de ditamai instalația, habar n-am.

 

Lumea la Românica în context cu CE, ramura vaccinare. În sfârșit suntem și noi primii la ceva. La Românica s-a început vaccinarea la piticii între 12 și 15 ani AICI  E bine… cred. Mai important era să se accentueze vaccinarea prin zona rurală că acolo-i problema. Dacă nu se poate, mai venim noi orășenii la rundă.

 

Lumea la USA. Americanii au organizat loterie pentru vaccinați. Te vaccinezi, ai șansa să te extragă ăia din grămada de vaccinați și te faci bossulan. Partea proastă e că nu merge sloganul ăla comunist de la loz în plic cu „mai multe lozuri, mai multe șanse de câștig”. Aici ai doar una. Mă rog, îmi aduc aminte de nenea ăla care făcuse trei bucăți Pfizer. Avea dreptate fratele meu de la Agigea, a avut o soluție adaptată perfect pentru România, citez:

„Câțule, uite ce-ți propune fratele tău țăran din Agigea.
Vaccinul să nu mai fie gratuit, să fie fo’ 200 dă lei…
Ăia de păzesc centrele să aibă voie să ia șpagă…10-20 dă lei și să-i lase pă rumâni să se vaccineze „la negru”.
Punem pariu că în maxim 2 luni ai 90% din populația României vaccinată ? ( la negru…evident)”
Vă las și un linkușor către magazinul lui că face chestii faine, inclusiv tricou cu www.piuituri.ro, la cerere. AICI

 

Lumea tot la USA, că-i mai mare. O fătucă de 17 ani și-a salvat cățeii de pe meniul unui urs cu pui la purtător. Pur și simplu s-a dus și la-mbrâncit p-ăla de pe gard. AICI

Îmi imaginam cum suna știrea relatată de Gretuța furioasa verde.

„Un urs negru care participa la o discuție pe tema încălzirii globale și care se afla pe un gard cu o pitulice și trei stăncuțe participante la discuție, a fost bruscat de o bestie cu chip de adolescentă de 17 ani. Inițial a pus câinii pe bietul urs pașnic și timorat. Black bears lives matter!!! ”

 

Lume cu bubița la cap. Un artist italian, Salvatore Garau, compatriot d-al nostru din județu’ european Italia, a reușit să-l prostească pe unu’ cu o sculptură invizibilă. Nenea prostu’ a plătit 15000 de eurași pe nimic. AICI Interesante sunt sfaturile pentru expunerea capodoperei, că tre’ să-ndeplinești niște condiții să o pui în valoare. Carevasăzică dacă postez într-o zi un articol gol, să știți că nu e gol, e plin de sfaturi de viață, pilde din puțul gândirii vide, e suficient să mijești ochii, să te uiți atent la pagina albă, să reciți în gând Zdreanță sau repeți Scufița Roșie, și după trei pahare de cocârț și un joint o să simți energia.

Cam asta a fost în săptămâna 22. Bine că nu mai plouă. Azi sunt fotograf și corespondent de la fața lu’ loc la

Subcarpati Trail Run 2

 

Ce mai faci lume, ești bine? – Săptămâna 22

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: