Weekend Live la Rock Cafe – 05.07

Weekend Live la Rock Cafe – 05.07

Weekend Live la Rock Cafe - 05.07 Weekend Live la Rock Cafe - 05.07

Rock Cafe a găzduit două concerte faine în weekendul pe care tocmai ce l-am petrecut. Povestea e mai veche puțin și a-nceput cu anunțul de concert Gabriel Radu Arnăutu. Duminica trecută mă sună Ștefan de la DOAR ATâT  și-mi zice de o combinată faină. Hai să vedeți cum a ieșit.

Vineri 2 Iulie – Gabriel Radu Arnăutu – Live la Rock Cafe

Vineri se anunța o zi ploioasă. Cam toată ziua am avut reprize de ploaie și-njuram mărunțel. Pe la un 19.00 am aterizat la Rock Cafe și surpriză, se-nseninase. Probele de sunet erau gata și planetele aliniate pentru concert. Au stat aliniate până pe la 20.00, că apoi au făcut ce au vrut ele, adică iar ploaie, noi iar injurături.

La ora 21.00 s-a închis robinetu’ și Radu a pornit mașinăria. Zic mașinăria pentru că-și compune muzica pe calculator, orchestrație completă cu tot ce-i trebuie, și el prestează live la chitară electrică toată partea de solistică. Omu’ zici că s-a născut cu chitara-n mână și e genul de muzică pe care habar n-ai unde să o-ncadrezi.

Weekend Live la Rock Cafe - 05.07

M-a dus cu gându’ la Satriani, da’ parcă nu-i atât de-n forță. Apoi în minte a apărut Steve Vai și parcă-i mai apropiat ca stil. E mai apropiat, da-i altceva.

La o discuție cu Văruțu’, prieten vechi cu Radu și promotorul evenimentului, îmi zicea că dacă pomenesc de colaborările lui Radu cu H8 și Paraziții, vă bag în ceață total și o să mă bănuiți că am dat-o pe etnobotanice.

O să-i zic așa, „rock fain care n-are cum să nu-ți placă”. Piesele sunt de inspirație multiplă, merg ascultate la condus mașina, dimineața la cafea, în căști la serviciu, pentru meditație, merg oriunde și cu orice. Știu, mare lucru nu v-am spus. Pentru asta o să vă las aciulea exemplu, e piesa care-mi place cel mai mult.

E de pe facebook și dați click pe imaginea neagră, fix pe „Vezi pe Facebook” că funcționează.

Gabriel Radu Arnăutu, în afară de prestația bună, a mai reușit două chestii faine. A strâns prieteni vechi într-o reuniune de amintiri frumoase, discuții și multe voie bună, și a scos lumea din case pe o vreme nu chiar prietenoasă pentru un concert live, la terasă.

Pentru asta, echipa Rock Cafe și toți cei implicați în eveniment, vă mulțumește pentru prezența în număr nesperat de mare. Dragă Radu, scena Rock Cafe o să-ți stea la dispoziție oricând vei vrea. Mulțumim!!! Poze AICI

Pe scenă, lângă Radu, a fost și Valentin Ștefan și începuse să se contureze combinația de care vă povesteam mai sus.

 

Sâmbătă 3 Iulie – DOAR ATâT & friends – Live la Rock Cafe

Sâmbăta a debutat cu un timp perfect. Montat chestii, probe de sunet făcute, totul părea că se apropie de perfecțiune. Până pe la un 18.00 când a venit o ploaie cu vânt de a udat aparatura și cât pe ce să anulăm concertul. Nu știu cum au făcut, cum au dres, io-s paralel și echidistant cu tot ce-nseamnă sculă și aparatură pe scenă, important e că au reușit să repare ce a fost de reparat și pe la un 21.00 a-nceput concertul.

Weekend Live la Rock Cafe - 05.07

Rockul cetățenesc, deja marcă înregistrată a trupei DOAR ATâT, a animat asistența și… ce bine se bea în Rai și la Rock Cafe.

Veteranii Valentin Ștefan și Freddie Ștefan, au făcut un upgrade prin prezența lui Theo Ionescu la tobe, cu prestație de mare angajament și după ochiu’ meu diletant, parcă omu’ avea nevoie de mai multe piese componente la tobele alea, care au fost adaptate la locație și la liniștea publică reglementată de lege.

Combinați lui Ștefan a fost WOW!!! Dacă tot se afla-n urbe, Gabriel Radu Arnăutu a revenit împreună cu chitara lui și sâmbătă, că era păcat să nu se auză și solo electric.

„Bine Relu!!!” Despa, 50% din percuția trupei ZooM, a completat bine imaginea și sunetul scenei. Weekend Live la Rock Cafe - 05.07

Da, vă spun cu mâna pe inimă că a fost un weekend de excepție și ei sunt „vinovați” pentru lipsa unui articol pe blog ieri, în ziua de duminică… am fost la refacere.

Mulțumim artiștilor prezenți, mulțumim publicului prezent și nu uitați, Iulie e o lună plină de evenimente la Rock Cafe.

  • pe 10 iulie, trupa Acoustic Undercover – detalii eveniment AICI Pe data de 9 sunt în Piteștiul natal, într-un eveniment organizat de ei. Detalii AICI Rock în Curtecaseta 1
  • pe 17 iulie… surpriză, Rock Cafe încearcă și un alt fel de show, o să vedeți despre ce e vorba săptămâna viitoare
  • pe 24 iulie, Rock You Like a Hurricane cu trupa The ZOOzoo

 

Weekend Live la Rock Cafe – 05.07

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: