Cătălin Vlad – caracterizarea personajului principal

Cătălin Vlad – caracterizarea personajului principal

Dacă măine se dă o lege prin care tre’ să se omoare toți scriitorii și bloggerii, probabil că o să mor nevinovat. Acu’… rămăne de văzut dacă mă pot încadra în breaslă.

Cătălin Vlad pe buletin, Cătală, Cătu, Cătulică pentru prieteni, sunt ploieștean până-n măduva oaselor, cu semnătura pe demisia din normalitate înca de la naștere, 90% din timp îl petrec cu zâmbetu’ pe buze, expert în umor negru și-n general găsesc motiv de hlizeala în orice. Blogul ăsta e făcut în urma postarilor pe facebook, la aprecierea și îndemnul prietenilor pe care sper să nu-i dezamăgesc. N-am mai făcut așa ceva, sunt paralel și echidistant cu fenomenu’… da’ încercarea moarte n-are. Așa că, vă rog să fiți înțelegători și toleranți cu mine că-s la început de drum.

Tot ce citiți p-aciulea, sunt întâmplări reale, emisii ale neuronului hazliu și petrecareț, fotografii personale și impresii cu sfaturi de călătorie. Mai precis, cănd am cochetat cu ideea de blog, l-am priceput mai bine pe Seinfeld și chiar poți face ceva, scris/filmat/narat, despre nimic și despre multe. O să-ncerc să nu intru în politică, garantat n-o să-mi iasă mereu, să fiu neconflictual și să nu lezez pe nimeni. Oricum, prezentul blog reprezintă un pamflet, sigur o să găsiți personaje cu corespondenți în viața reală, nimic nu e cu intenție … da’ n-am ce face că acolo-i principalul izvor de inspirație. În primele zile o să găsiți scrieri mai vechi „facebookiste”, în mod cert le stiți, da’ până mă bântuie muza cu noutați și până mă descurc eu decent cu platforma blogului, apar și chestii noi.

Într-un cuvânt, mă rog, o propoziție, SĂ FIE DISTRACȚIE ȘI VOIE BUNĂ.

Dacă măine se dă o lege prin care tre' să se omoare toți scriitorii și bloggerii, probabil că o să mor nevinovat. Acu'... rămăne de văzut dacă mă pot încadra în breaslă.

P.S. Nu uitati un share pe la prieteni

Cătălin Vlad – caracterizarea personajului principal

17 thoughts on “Cătălin Vlad – caracterizarea personajului principal”

 1. Bafta Cata!!! Sigur o sa imi petrec diminetile citind blogul tau!!! Ziua buna incepe cu un zambet… si nu ai esuat niciodata sa il aduci in vietile noastre!!!

 2. Mihai “Zamo”

  Baftă mare, Chiparosule! E mișto să/că faci ce-ți place. Poate cine știe, o să înceapă să-ți rezulte și ție, vorba lu’ Cheloo. Și o să-ți fie suficient sau mai mult decât. Să vezi atunci timp liber și #faccevreamușchiimei o să ai!
  Te pup! Succes! Ai tot ce-ți trebuie pentru asta.
  Hai liberare! 😁🙋🏻‍♂️🍻

 3. Catulica, te admir pentru faptul ca știi întotdeauna sa faci o limonada gustoasa din toate lămâile pe câte viața ți le arunca in cale! Ma înclin și zâmbesc! Te iubim! ❤️😘🤗
  Vânt bun din pupa îți doresc!

 4. Pingback: 44 – Piuituri

 5. Pingback: Presa Pe Bani - 10.12 - Piuituri

 6. Pingback: Pe 6 A Fost Ziua Meeeea! - 19.01 - Piuituri

 7. Pingback: Tată Pierdut și Regăsit Printre Morminte și Birocrație Locală - 21.02 - Piuituri

 8. Pingback: Astrele, Ursitoarele și Provideru De Telefonie Mobilă - 20.01 - Piuituri

 9. Pingback: Am Publicat O CARTE - 27.11 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: