Iubire, bibelou cu puf de pinguin – 16.01

Iubire, bibelou cu puf de pinguin – 16.01

Iubire, bibelou cu puf de pinguin - 16.01

La început a fost o privire, mai apoi m-am apropiat stângaci, am atins-o, am simțit-o moale și diafană și… n-a mai existat cale de-ntoarcere.

Totul se întâmpla acum câțiva ani. De atunci totul s-a schimbat, am petrecut  fiecare noapte împreuna, îmbrațișați și-n momentele de despărțire temporară cauzate de concedii sau delegații, am suferit și mi-am promis ca n-o voi mai lăsa niciodată singură indiferent de imoralitatea situației. Până acu’ aproximativ o lună-n urma…

Am plecat într-o sâmbătă la o plimbare prin magazinul ala care-ncepe cu „I” și se termina cu „KEA„, unde fosta mea prietenă, actuala nevastă, am uitata să vă zic, ea este total împotriva relației mele, a agățat alta… Și credea că totul e rezolvat. Total greșit! Ce dacă-i mai tânăra și virgină, cu textura de un alb imaculat și miros de flori de câmp, EU NU RENUNȚ LA PERNUȚA MEA!!!

Mi-a schimbat perna fără să știu. Hm, ce credea, că nu-mi dau seama, că o altă pernă mă face să uit vechea dragoste?   Asta nu-i nimic, șocul mare a fost atunci când în ziua respectivă am dus sacul de gunoi și seara am fost anunțat, citez „cu mâna ta ai dus-o la gunoi”. WAR, zic… bafta ei că a fost o glumă. Acum, pernuța mea, îmbăiată și parfumată cu d-ăla de face totul moale și pufos, este alături de mine în încleștare impenetrabilă. Suntem priviți cu invidie de pernuța cea noua. Poate că într-o seară o s-o invităm alături ne noi.

Postarea-i facebook-ista și mai veche, atunci a avut un real succes, între timp suntem patru, eu și încă trei pernuțe. Da’ prima dragoste nu se uită și nici nu se scapă din mână, e în continuare șefa de harem. AICI altă chestie fără nici o legătură.

 

Iubire, bibelou cu puf de pinguin

Iubire, bibelou cu puf de pinguin – 16.01

1 thought on “Iubire, bibelou cu puf de pinguin – 16.01”

  1. Pingback: Șefu' E șef și-n... 03.02 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top