O problemă, mai multe perspective

Rezolvarea problemei Coronavirus pe zone și stiluri.

RUSIA – Tavarăsci priezidient Putin…niet…niet, vă rog…vă implor, luați degetu’ de pe balșoi buton roșu. Niet tavarăsci Putin, nu trebuie…ne descurcăm. Niet…nici aia mică cu rază medie nu trebuie lansată. Tavarăsci priezidient Putin, e o malencaia răceală…oamenii nostrii din Sibieri o tratează cu infuzie de mușețel în votkă. Da tavarisci Putin, ne ocupăm…rezolvăm, promit. Nu-i nevoie să mobilizați rezerviștii…dasfidania tavarisci priezidient.

USA – Helău mister prezident…nou broablăm săr, evrifing is andăr control. Am demarat lucrările pentru zid, demontăm un metru din înălțime de pe gardu’ cu Mexicu’ și-l mutăm la granița cu Canada. Minăm apele teritoriale și is părfect for as. Ies mistăr prezident…sigur că am stopat importurile de Corona și impunem vize la toată lumea.  Ies săr, în caz de ceva, dăm vina pe o țară arabă și o atacăm…gud dei săr.

UNITED KINGDOM – Calm daun mister Johnson, ui dont nou cum a intrat Coronavirus in UK…probabil că pe buletin înainte de Brexit…pe la Luton săr. Dont uării săr, nu o primeste nimeni că nu mai suntem în Comunitate, o să se plimbe debusolat prin zonă și probabil că o să plece prin Irlanda că acolo legislația e alta…eniuei, lumea pleaca din UK în perioada asta. Ies săr, pregătim și un referendum.Hevă nais dei săr.

CHINA – Mult iubite si stimate prețedinte Xi Jinping, stim ca țeva probleme în provinție…provințiale tovalățe prețedinte, nimic important… o mâna de morți…cam cât schimbu’ trei de la KFC din Beijing. E panicată Europa ca asa fațe ea, se panichează…n-o stiți pe Europa… Primesc țeva prost si lepede…e de la China, asa fațe Europa mereu. Mult prea straluțitorule prețedinte, se numeste Corona si niți macar nu e de la noi, e latino-americană. Să traiți tovarase prețedinte, vă iubim.

MEXIC – undeva-n Tijuana, o bodegă de cartier – Aaaaaaayaaaaa, yaaaaaa, yaaaaaaa, cantai no iloreeees, porche cantando se eleraaaan, Cielitolindo los corasoneeees…hei, ciupiiiiii, trez servesaS por favor…con lemon. Siiiii…Coronaaaaas. Che es asta verde con piciorușe? Non importa, SALUD!!!

ITALIA – Signor Presidente, nessun problema, ieri n-aveam nici un caz, azi au apărut două focare și 150 de cazuri, ne mișcăm repede…si, certo. Cam 50 de cazuri pleaca de pe Treviso cu avionu’ de Cluj, 75 de cazuri pleacă de pe Bergamo cu ăla de Bucuresti, mai păstrăm și noi 25…să fim în rându’ lumii. Ciao signor Presidente.

ROMÂNIA – Hai dom’ Președinte că poate ne ocolește…ce? Nu? Avem deja câteva cazuri? Deci…ne spălăm pe mâini, dăm o declarație pe proprie răspundere exact la coborâre din avion, normal, că n-avem nimic, mai stau p-acasa 14 zile ăștia care au venit din zone cu focare…și e ok, e sub control, toate instituțiile sunt în alertă. Da dom’ președinte și BOR-u’…toți. Am trimis procedurile în teritoriu cu Poșta Româna, dacă n-ajung la timp și inventează aștia un vaccin, trecem direct la planul B…B de la vaccin, după ce-l întocmim. Trăiți!!!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: