Articol cu PLM

ATENȚIE, POSTARE CARE VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL, O SĂ FOLOSESC IN EXCES „PLM”

În mod normal, cei șapte ani d-acasă, bătaia de la mama și critica de la sor-mea nu mă lasă să vorbesc așa…asta e, se-ntâmplă rar și n-o fac gratuit.Ce o să citiți în continuare, probabil că este prima și ultima oară când declar așa ceva…PLM. Recunosc…feblețea mea secretă, plăcerea vinovată, dragostea nedeclarată public asupra unui PSD-eu în viață, de fapt asupra unui PSD-eu în nu contează ce starea de agregare se află, a fost adresată și nutrită Sorinei Pintea. Da…PLM…recunosc…a făcut pipi pe sentimentele mele sincere. Din tot guvernu’ PSD condus de coana Veorica, madam’ Pintea parcă era din alt film, lumina în întuneric, părea că mișcă ceva în direcția bună. Când a renunțat la fotoliul de senator călduț și cu frecuș de dudă și a ales postu’ de manager la un spital județean, mi-am zis „io-te mă, cineva care chiar vrea să muncească”. Nici n-am dat căutare pe Google să mă documentez despre ea de frică să nu găsesc căcaturi care-mi zdruncinau aura din jurul personajului. PLM…bine am făcut că dădeam peste lepra de fi-su’ și dacă pe politicienii aștia „care-s zei intangibili” am ură da-i limitată la mulți ani cu executare în pușcăriuță, pe beizadelele lor cu creierașii prajiți le-aș băga mințile-n cap ș-un glonte.

Așa tare a reușit să mă păcălească jigodia, vă aduceți aminte cănd a ieșit cu declarația aia de rahat cum că-i bine ca noi aștia și trupa Metallica, noi care donăm bani pentru spitalul construit de doamnele Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu & Co, e mai bine să-i direcționăm către Ministerul Sănătății că se ocupă mai bine de gestionarea lor, ei bine. nici atunci n-am prins ură pe ea. Știam ca-i mâna partidului cu „ilustrul Dragnea” în frunte și Pintea citește o țidulă primită și impusă.

Acu’ din funcția pe care o deține, a pus botu’ la un mizilic de 120000 de leuți…pentru de dimineață, ciungă cu surprize și mezel. Culmea, pentru un contract de nu știu ce chestie ajutătoare în combaterea Coronavirusului, treabă spinoasă, actuală și cu renume mondial. Pe bune dacă nu v-aș aresta preventiv pe toți, să vă duceți în PLM la ocnă și tu Sorino, să ai cât mai mulți anișori de detenție, cu multă sănătate că nu stiu cum dracu-n PLM, vă umpleți de boli din secunda doi de zdup.

Ce să zic…mă pun la colț pe coji de nucă și mă jur, în viața mea nu o să mai îndrăgesc un politician…PLM…am fost sedus și abandonat.

FM în C, să vă F în G de lepre, MMM…multă de tot și PLM, PLM de trei ori PLM!!!

Bă ș-am vrut să stau departe de politic, da’ n-ai cum în PLM!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top