Antipatii gratuite

Sunt chiar așa defect? Doar eu sufăr de chestia asta? Am două tipuri de pete pe creierași, administrate, lustruite și reparate, ca să nu cumva să dispară, de doi pitici tembeli. Mă rog, unu’ e mai ok, ăla cu pata de antipatii justificate. Piticu’ ala știe ce face și nimic nu e la-ntămplare. Exemplu: Codrin Stefănescu și Cornelia Catanga, două personaje pe care nu le-nghit neam și chiar îmi trezesc instincte criminale dar total justificat. Ăla e un bou urât, prost, hoț…mai bine mă opresc din lipsă de spațiu, și coana Catanga-mi paradește scărița, nicovala și ciocănelu’.

Celălalt pitic de pe creierași e idiot și total antisocial, ăla cu pata pusă pe oameni total nejustificat. De câteva zile rulează o reclamă la o firmă de telefonie, care a avut proasta inspirație să reactiveze un personaj folosit înainte de altă firmă, tot de telefonie și tot în reclame. Nici „originalele”n-au fost wow, astea d-acu’ sunt de toată jena. E vorba de Ghiță Ciobanu’ Reloaded, care nu mai e pe roșu, a-ntors armele, s-a dat cu concurența și acum e pe rozu ăla insistent. Se șoptește din public ca-i magenta. Nu-l înghit pe Ghiță pe nici o culoare, mi-e total antipatic de l-aș bate cu orice obiect contondent de la linguriță și până la Catedrala Neamului. Saracu’ nu mi-a facut nimic, pare gospodar, familist…parcă prea familist. Nu știu cât timp a trecut între reclame da’ parcă prea are mulți copii prin bătătură, cine știe, a tras lozu’ câștigător și a facut Doamna Ghiță gemeni, oricum…mi-e tare antipatic. Și parcă are așa o aroganță când vorbește cu nevastă-sa. Îi aduce doamna ceva de mâncare și ăsta se uită superior la farfurie, cam ca curca-n crăci, da’ curcă cu studii superioare la Harvard, și o-ntreabă pe un ton superior ce-i în farfurie, deși se vede clar că e o felie de pizza. Normal, de ce credeți că-l are pe „Ciobanu’ ” la pseudonim.  Ce dracu’ au avut ăștia-n minte când au mers pe formula asta de reclamă, habar n-am. Toți ne-am uitat la Rambo 1, hai maxim 2…da’ pe la 3 ne-am lăsat.  90% din „reloadeduri”și „se întoarce-uri” au fost de rahat tras de păr. Da’ să-l mai și alegi pe mogâldanu’ ăsta, să-l reactivezi p-aceeași temă…hai să-i zic…inspirație zero barată-n cinșpe.

Ghiță, dacă citești aceste rânduri…asta e…nu te-nghit. Mai nasol e că nu-ți pot da explicație științifică… nici nu te salut…da’ piticu’ pacifist și împaciuitor, își cere scuze.

1 thought on “Antipatii gratuite”

  1. Pingback: Jurnal De Bord-Ziua 2-Teoria Conspirației - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top