Interviu cu un vampir

236190

Reporter – Numele?

Coronavirus – Pentru titrați Covid 19, pentru super-ultra-titrați SARS-Cov-2 și Coronavirus pentru toată lumea. Sunt puțin supărat de numele ăsta…e ca la școală cănd faci o prostie și te strigă diriginta cu ton ridicat pe numele de familie…măcar dacă m-ar striga corect ca-n buletin, Coronaviride. Corona vine de la coroană, că așa arăt, ca un soare…tu-i soarele mă-sii lu’ ăla care m-a asociat cu berea aia mexicană…e bună, nu zic nu, da’ preferam ceva mai tare…irlandez…triplu distilat, nu-s fan da’ era mai corect…înțelegeți dvs.

R.-Vârsta?

CV. – Tocmai ce am împlinit cinci luni…mă rog…am familie cu tradiție de pe la 1930, eu am doar cinci luni, d-aci și numele de scenă Noul Coronavirus.

R.- Domiciliul?

CV. – La-nceput aveam o garsonieră mică chinezească, într-un liliac, până a nascut nevastă-mea…e cam rea de muscă, dacă mă-nțelegeți, și la a patra născare-diviziune, am ajuns la concluzia că ne trebe’ o casă cu mai multe celule. Acum am pașaport internațional, multiple proprietăți în toată lumea…e bine…alt comfort, copiii sunt bine, fiecare la casa lor, cu copii la rându’ lor…sunt deja bunic. Da’ să știți că n-am făcut credit la bancă, prima casă sau d-astea…pur și simplu m-am trezit nabab în două-trei luni…m-am lăsat dus de val.

R. – Ce zonă preferată aveți și ce climă vă-ncântă cel mai tare?

CV. – Toate locurile din lume merită vizitate. Stau cu aceeași plăcere pe o balustradă dintr-un mall sau la soare pe Marele Zid Chinezesc…nu mult că mă ard. În general îmi plac toate locurile. Nu-mi place să zăbovesc foarte mult într-un loc, nicăieri nu-i ca acasă, în intimitatea celulei din plămân. N-am preferințe la temperaturi…se zice că nu-mi priește căldura, că-s virus gripal și am apucături de husky siberian, eu zic să nu vă bazați pe asta. Fac eu o manțocărie, mai adaug un număr la nume, trec de la 19 la 20, și o să-mi placă și căldura.

R. – Carte preferată, melodie preferată, filme preferate?

CV. – Dan Brown-Inferno, Accept-Pandemic…super piesă, și știu că par un ciudat da’ asta e, sunt fan filme porno…mă incită schimbul de fluide, mă definește. Pot să va spun și o melodie pe care n-o suport. Acu’ ceva vreme era o formație…Azur parcă se numea. Aveau o melodie, maneluța aia infectă…scuze, aseptică, Mona…nu o suport.

R. – Totuși…ați cam intrat neinvitat în viețile noastre, cum explicați asta?

CV.- Eu!?!?! Io n-am facut nimic. Stăteam acasă liniștit intr-o amiază, mă uitam la Măruță împreună cu familia, ș-un idiot mi-a mâncat liliacu’ proaspăt zugravit. Ce era să fac? M-am mutat vrând-nevrând, n-am avut d-ales. Credeți că a fost ușor cu o grămadă de copii și nevasta borțoasă?

R. – Ce hobby-uri aveți?

CV. – Tre’ să recunosc ca ma dau în vînt după călătorii. Mă plimb din gură-n gură ca Miorița. Am și o latură artistică, sunt fascinat de oameni, de chipuri în general…mai ales de ochi, nasuri și guri. Am o sete incredibilă de cunoașterea omului la nivel celular.

R. – Ce nu vă place…ce repulsii aveți?

CV.- Dom’le, nu suport alcoolul. Nu-i înțeleg pe bețivi. Oamenii tre’ să-nțeleagă că e un obicei prost și nesănătos. E o trăsătură de familie, nici o rudă d-a mea nu suportă alcoolul și detestă consumatorii. Mă ia capu’ doar dacă-i simt mirosul.UN NU HOTĂRÂT ALCOOLULUI!!! Și mai e ceva, cu riscu’ de a mă face nespălat, nu suport săpunu’, nu-l înghit c-o tonă de ibubrofen.

R. – Ce planuri de viitor aveți.

CV. – Să vizitez cât mai multe locuri, de preferabil toate…și am șanse mari de reușită. Am oferte turistice moca de la foarte multă lume.

R. –  Ceva regrete?

CV. – Sunt total supărat și-n egală măsură fericit pentru că și la ora actuală sunt foarte multe persoane care nu cred în mine, foarte supărător…da’  deși pare ciudat, chestia asta mă ajută foarte mult și nu mă-ncurcă în activitățile zilnice.

R. – Știți că la nivel mondial există o coaliție împotriva dvs, ce părere aveți ?

CV. – N-am nici cea mai mică grijă. O să trebuiască ca omenirea să se-nvețe să trăim impreună. Așa a trait cu trămoșii mei, așa o să trăiască și cu mine, și cu copii copiilor mei. Știu că-ncercați să produceți vaccin contra mea. Nici o problemă, nici eu nu stau degeaba și atâta timp cât sunteți dezbinați, nu vă protejați, aveți medici demisionari, cei care rămân să-și facă treaba sunt epuizați și fără materiale specifice, cât încă sunteți convinși că v-ajută doar ruga la Dumnezeu, că sunetul de clopot mă stresează, că gargara cu aghiasmă e benefică, stați liniștiși…chiar stau liniștit.

R. – Un gănd de final, un mesaj?

CV. – Toți oamenii sunt buni, n-am nici cea mai mică urmă de rasism, toți îmi plac și nu mă interesează sexul, religia, etnia…pur și simplu ÎI IUBESC PE TOȚI

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top