Băi…deci se poate…voi nu vreți…

BooberEats

Toată lumea așteaptă cu sufletu’ la gură izbăvirea din 15 mai cu ochiu’ pe parlamentu’ îngălat. Pentru ce ne doare mai tare, adică cârciumi și restaurante, probabil că o să avem o gamă largă de cuie unde o să ne agățăm poftele. Am vorbit azi cu sor-mea și-mi zicea de un restaurant texan cu papa bun deschis acu’ de două zile. În primul rând au renunțat la juma’ de mese…nu că erau prea înghesuite, da’ pentru și mai mult spațiu au rămas cu 50% capacitate de servire. Cum ai intrat în restaurant ai săgețele pe intrare și alte săgețele de altă culoare pe ieșire. Nu interacționezi decât cu ospătărița biohăzărdița, cu casieriță și aia ca venită de pe Marte, și normal cu bucătăreasa la care sperăm că e la fel de bobinată și nu gătește în costum de baie. Noi…tot vai steaua noastră… Bă tot americanii-s de vină…nu-i vină, e creier antreprenorial, e găselniță de mare angajament!!! Restaurantele ca restaurantele da’ io-te colea cum se deschide clubu’ cu gagici despuiete pe timp de pandemie. Exact ca la mec. Mergi cu mașina printr-un cort, stânga și dreapta fetilii prestatoare de la gestiunea țeavă, clătești ochișorii, arunci cu banii ca la maneliști și toate bune și frumoase. Bune sigur…frumoase e discutabil că au măscuțe pe mocuțe.

Stați că americanu’ vine cu pachet complet, ai și alibi pentru ieșeala la femei, „draga mea, am găsit hârtie igienică…am stat la o coadăăăă…” sau „dragă am ieșit cu băieții la un hamburger că muream de foame…și la niște copane…”. Dacă ar purta și baiatu’ de la bucătărie mânuși ar fi chiar ok (min 1,05)

Sau poate lucrezi d-acasă și nu vrei să ieși, nu-i bai, vin fetilii frumoasilii cu livrarea la domiciliu. Mai nasol e că vin și cu goriloiu’ ăla după ele.

Ete și interviu cu mândrele.

Există un inconvenient pentru tine și un avantaj pentru tipese. Io-s mai boem și de modă veche…fac ce fac da’ mă mai uit și-n ochii ei…de fapt la toată fățuca…bine, eu prefer și o discuție înainte că prima dată tre’ să mă gâdili la neuron ca să poți ajunge cu gâdilatu-n alte părți. La metoda asta nu contează că n-are dinți sau e femeia cu barbă, oricum are mască și nu vezi decât craci, țâțe etc și pentru 99% din bărbați e ok.

Alo Parlamentu’, se audeeee!!! Deci se poate, voi nu vreți!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top