Hai cu vaccinu’ că venă am eu

resizenew.php

Valu’ 1, valu’ 2…valu’ 5485756… un drac pe varză…eu nu cred că-i cu valuri că deja e pe val în toată lumea scârba asta de virusache cam de prin februarie de ne-a sexat viețile cum au vrut moațele lui. Părerea mea e că-i un singur val care nu se stinge niciodată, cu suișuri și coborâșuri în funcție de numărul de infectați și mortalitate. Mulți se-ntreabă cum mama dracu’ eram în stare de urgență cu 500 de cazuri și acu’ la 15000 relaxăm chestii. Simplu, atunci eram luați ca din oală și cu chiloții-n vine. Dacă nu se luau grămezile de măsuri, probabil că acum mai eram cam jumătate din noi pentru următorul recensământ. Și poate cea mai importantă chestie rezolvată de autorități a fost educația populației în scenariul real de pandemie, cea mai mare realizare după stoparea răspândirii virusului. Să iei un popor cu educație precară, asta așa… să fiu finuț, și într-o săptămână să-l aduci la bătălii pe săpunuri prin marketuri, asta e realizare fără „doar” și fără „poate”.

Dacă am face o reprezentare artistică a covidului, chiar putem spune că e un val. A măturat China, a sărit peste Rusia că tata Putin și poporu’ sovietic au mâncat urechiușe de covid când erau mici și sunt imunizați. Apropo…mai știți clipul ăla cu un tip pe un aeroport prin Rusia care găsise pastile anti virusache la o farmacie? Hai că-l știți că a rulat destul de mult pe net de intrase lumea-n fibrilații și căuta bilete de avion spre Moscova. Din pacate nu-l mai găsesc că-l puneam aici să-l fac de râs pe el și pe cei care au pus botu’ la prosteala asta. Între timp tata Putin a dat verde la raportări corecte, a mai arestat un medic, pe altu’ l-a aruncat de la geam, și uite așa…din țara cu imunitate beton, Rusia ocupă un loc pe podium cu 394 de mii de virusați, după USA și Brazilia. Probabil că e pe locul doi dar…atâta s-a raportat. Spuneam că a măturat China, Europa, a trecut Atlanticul și s-a stabilit în US și Canada, și acu’ a trecut în America de Sud unde face ravagii. Stați să vedeți „distracție” când o să atace Africa… E clar că nu vom scăpa de Covid 19 și avem șanse foarte mari datorită interacțiunii cu zone de climat și ecosisteme diferite, să ne trezim cu Covid 19.1…19.2…Covid 20, nu e teorie conspirației, e evoluție simplă și logică. Noi ne ferim cu o măscuță pe moacă și o Mona pe mâini, mai o autoimunizare, și ajungem la apogeul măsurilor, VACCINUL ANTI COVID 19 & FRIENDS.

Mno…intr-o zi, se va anunța cu surle și trâmbițe, cu nominalizare la Nobel, descoperirea vaccinului Covid 19, sub denumirea Vaccin M.U.I.E. SARS COV 2, „MINUNATUL MACLAVAIS și IMUNIZATOR EXTRAORDINAR pentru SARS COV 2”, vă gândeați repede la prostioare. Toată lumea dezbate obligativitatea măscuțelor sau cum să faci chef în condiții de distanțare socială și ete așa, tiptil, ne trezim că avem vaccin și nu știm ce să facem cu el. „Ne vaccinăm sau nu ne vaccinăm” asta-i întrebarea.

Acum lumea se-mparte în trei, o parte pro vaccinare, o altă parte anti vaccinare și segmentu’ de nehotărâți. La ăsta ultimu’ tre’ să recunosc…mă cam încadrez și eu da’ mai am timp de gândire. Cu hotărâții e clar, n-avem de dezbătut, la nehotărâți dăm timp de gândire că nu dăm de la noi și împătrățilim situația la cei anti vaccinare.

Familia oamenilor anti vaccinare e foarteeeee mare, cam cât grădina Domnului cu gard pitic și ușor de sărit și se-mparte în două categorii: adepții teoriilor conspirative și oamenii întregi la căpăcică, din păcate minoritari. Categoria oamenilor întregi la căpăcică este formată din medici sau persoane circumspecte nu de capacitatea vaccinului de a tăbăcii fundul scârbei de virus, ei sunt îngrijorați de eventualele efecte nocive pe termen mediu sau îndelungat asupra corpului. Adică s-a demonstrat științific la anumite zmacuri făcute să trateze sau să combată o anumită afecțiune, rezolva problema pentru care a fost inventat da-ți mai ataca și altceva. Pe moment scăpai de ceva relativ simplu dar în câțiva ani dezvoltai un cancer de toată frumusețea. Plus că există posibilitatea foarte mare ca un vaccin să atace indirect prin anticorpii solicitați corpului și să te pună-n patru scânduri chiar sistemul tău imunitar. Acum vă recunosc cu mâna pe inimă că exact asta-i sursa nehotărârii mele. Partea cea mai mare din oamenii care sunt total impotriva vaccinării au la bază diverse chestii, de la Bill Gates cu cipuri, tipuri, mipuri, GPS-uri, extratereștrii, noua ordine, dezordine, 5G, bla, bla etc rap, rap, rap și zâng, zâng, zâng…care la anumite stadii se pot trata în spitale de specialitate. Oricând scot vena în calea injecției cu vaccin dacă sunt sigur că nu-mi face rău indiferent de termen, scurt, lung, sau mediu și dacă știu că mă imunizează împotriva chestiilor nocive la modă, chiar dacă-mi pune GPS, beculețe și ultima variantă de Windows.

Voi? Cam pe unde vă situați în problema asta? Tre’ să vă gândiți puțin că acu’ vine vaccinu’ și ne prinde cu lecția neînvățată.

 

2 thoughts on “Hai cu vaccinu’ că venă am eu”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: