Nu-l mai retrogradați pe Mercur

yyj8rkfyxxlcalsam1za

Măi Mercur ‘te-n … sateliți de maimuțoi!!! De fapt, ‘te-n cur Mercur că n-ai sateliți. Cică până ieri, Mercur a fost retrograd și ne-a ciufulit karma. Nimic nu ne-a ieșit, covidu’ a expandat, am fost agitați, berea a intrat mai cu cocoloașe, blocaje rutiere pe principalele artere spre distracție, Iliescu e bine mersi, nasol … super nasol … cel mai nasol. Mai grav e că habar n-aveam de chestia asta dacă nu asistam la o întrunire ad-hoc de vrăjitoare unde am aflat că nu-s eu agitat, e Mercur retrograd. Până ieri puteai să faci cam orice tâmpenie și dădeai vina pe Mercur. În mintea mea Mercur avea grad de, hai să zicem căpitan, și cineva l-a retrogradat la sergent și d-aci toate neajunsurile. Am gugălit să văz care-i faza cu Mercur și am aflat … mai nimic, sunt mai bulversat ca înainte. Oricum, treaba cu retrogradele n-are legătură cu ce-mi trecea mie prin căpăcică, nu l-a pus nimeni pe Mercur la colțu’ galaxiei. De fapt se află la nu știu câte grade de nu știu ce, la un moment dat revine la mai puține grade, e pomenit și Sirius în ecuație, am mai aflat că de trei ori pe an se-ntâmplă chestia asta, ține destul de mult, aproape o lună și slavă zeilor, de ieri Mercur e bine sănătos, pe axa normală. Informațiile de pe net sunt pe model „alba neagra” sau „să fie bine, ca să nu fie rău”. Cică Mercur retrograd e o adevărată încercare dar, logic, există un „dar”, dat fiind că nu știu ce legătură cu strălucitorul  Sirius, se lasă cu succesuri în afaceri, renume, onoare și bogăție, atențieeeee … totul prin muncă, nu pică din cer.  Faptul că e retrograd, toate astea vin cu stres, nervozitate, insomnii, tensiuni, anxietate sau scăderea stimei de sine, scoțând în față frustrările și neajunsurile fiecăruia. Hm…cine ar fi crezut că la muncă e stres, tensiuni, bla, bla … Mai sunt persoane care pot deveni cunoscute pentru gafe majore pe care le pot face în această perioadă, din imprudență. Ha!!! Deci aia cu covoru’ de la Lidl, vezi articolul de vineri, nu-i vina mea, a fost Mercur retrograd!!!

Extrapolând puțin, bine că e vorba despre Mercur, planeta zeului comerțului, care te efectează la bani și afaceri, la noi la români e deja normalitate, e retrograd cam de la Revoluție încoa’ și suntem căliți, da’ ce ne facem dacă-și sare din axe Marte. Ăsta e cu răzbel și probabil că devenim irascibili sau nu, răutăcioși sau nu, puși pe scandal … sau nu … deci, da. Și apropo, ăsta are și doi sateliți care pot deveni periculoși … sau nu. E clar?

Chiar dacă azi Mercur nu mai e retrograd de ieri, e ca și cum ar fi retrograd și azi, pentru că suntem în 13 și totul e retrograd … mai ales că-i luni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: