„Gafele ie viața mea” – 10.07

„Gafele ie viața mea” – 10.07

"Gafele ie viața mea" - 10.07

 

 

Legenda spune că există persoane matinale care se trezesc pline de energie, își freacă un ness, trag pe nas praf de uraniu îmbunătățit, debordează de energie, sudează vapoare de la ora 6,30 în ză morning, mută munții, despart mări, reinventează roata … m-a obosit doar gându’ și că a trebuit să scriu aici toate chestiile astea.

E clar că eu nu sunt o asemenea persoană da’ cunosc pe cineva care confirmă legenda. La mine e de la greu la foarte greu, creierul se conectează cam de la a doua cafea, nu văd foarte bine, dorm în picioare și cel mai grav e că spun tâmpenii și-s predispus la gafe monumentale.

În această dimineață de frumoasa și iubibila vineri, mă strâng pe plantație cu colegii mei și zăceam adormit într-un colț de terasă în așteptarea repornirii motoarelor și sistemelor mele interne. Colegii mei bla, bla, bla pe diverse teme. La un moment dat, o colegă scoate telefonul și se lăuda cu o poză care nu știu ce și nu știu cum … și ce a făcut. Oricum eu n-am auzit mai nimic din conversație. Am aruncat o privire pe poză și eu am văzut asta. Special am găsit o poză fără mari calități, pixelată toată, pe care am mărit-o ca să vă faceți o impresie despre ce am văzut eu și cât de praf stau cu vederea dimineața pe răcoare fără cafea.

descarcare 2

 

Un covor de bucătărie care a fost în promo la Lidl pe care-l văzusem eu într-o ofertă de acu’ o săptămână, poate două. Și m-am trezit că se deschide gura fără o conexiune stabilă cu neuronu’ și zice:

– Ce tareeeee, ți-ai luat covor de la Lidl !?!?!

Am noroc de prieteni și colegi buni, toleranți, care mă cunosc și știu că „atâtă s-a putut” la mine la scăldătoare. Ursitoarele erau mai pe criză așeeeea, ușor pilite da’ haioase. Răspunsul a fost ușor, spus cu duhul blândeții și-nsoțit de privire iubitoare și caldă.

– Nu Cătală, e mormântu’ lu’ Dan.

Și asta-i poza reală.

c43cba85 b83a 41a8 9e7d f150d773c6fb

Și Dan mă cunoștea și-s ferm convins că acolo unde e, a tras o burtă de râs la ce tâmpenii debitez. Mno … ce să mai zici … poziția ghiocel, am mai luat o cafea și m-am pus pe așteptat refacere legătură solidă între neuron și gură, da’ nu promit mare lucru pentru că e vineri și e posibil să trec direct pe modul de weekend. O să fac la un moment dat un top trei gafe monumentale că mai am … și pot mult mai mult.

Hai să ne fie un weekend minunat!!!

„Gafele ie viața mea” – 10.07

7 thoughts on “„Gafele ie viața mea” – 10.07”

  1. Pingback: Ariciu’ stă cu noi în casă – Piuituri

  2. Pingback: Gafele Ie Viața Mea - Part. 2 - Piuituri

  3. Pingback: Cal Ia La Regină, șah Mat - 11.09 - Piuituri

  4. Pingback: De Ce Cumpărăm Chestii Inutile - 22.03 - Piuituri

  5. Pingback: Ursule, Ai Pus-o, Am Clopot - 08.05 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top