Bună, sunt Kimi și sunt protestatar anti-COVID

WhatsApp Image 2020 07 14 at 21.06.56 3Foto și știre preluată de la G4Media.ro

Cică ieri protestatarii anti-COVID au organizat un miting. Sună ciudat asta „protestatar anti-Covid”, e ca un Don Quijote sau măgaru’ cu satu’. Adică cum protestatar anti-COVID? Îl forțezi p-ăla să demisioneze dacă ieși la miting? Își ia virusache jucăriile și pleacă? #ANTI-COVID? De fapt ei nu sunt protestatari anti-COVID, ei sunt protestatari anti legi anti legislativu’ care dă legi anti răspândire COVID 19, pe scurt PALALcdLArăsp-COVID, dar titulatura fiind prea stufoasă și mai înspăimântătoare ca COVIDU-n sine, scuzați cacofonia da’ recunosc că fost voită, au ales simplu „anti-COVID”. În mișcarea lor, hai să nu-i spunem haotică, de prin București, cu ținte clare sediul PSD și PNL, au scandat ”Ne vreți în spital, vă vrem la tribunal!”. Mno, foarte bine, nu știu cât de mult ne vor ei la spital da-n mod cert, eu îi cam vreau la tribunal sau dacă se poate direct la Jilava … am eu o listă drăguță și pusă la punct alfabetic și-n ordinea numerelor de pe tricourile dungate vertical. Ce n-am înțeles eu e faptul că au ajuns la un moment dat în fața ambasadei Rusiei unde toată lumea a aplaudat ca la circ. Ieri Rusia a raportat peste 6000 de cazuri, Rusia nu a găsit vaccinul anti Covid, Rusia nu a plecat din Ucraina, nu a câștigat Miss Univers, ce mama dracu’ e de aplaudat la Rusia …

Gugălim, facebuchim și aflăm chestii. Protestul a fost organizat de Iosefina Pascal. Cine-i Iosefina Pascal, asta-i următoarea-ntrebare, nu? Habar n-am … mai precis habar nu aveam că acu’ am, v-am zis că am gugălit. În mintea mea, madam Iosefina se contura într-o tanti sărită bine de 60 de anișori, cu bentiță a la Marian Nistor, rețetă cu rudotel în buzunarul de la piept, adeptă a teoriei conspirației și fan Maria Grapini. M-am înșelat … parțial. Io-te colea bunăciune.

646x404

Și totuși … ce-i în neregulă cu ea și care-i faza cu aplaudatu-n poarta rușilor. Gugălim și iar ne lămurim. Tipesa vine din pepiniera PSD, acu’ e asistenta ilustrului europarlamentar PSD Maria Grapini, d-asta am zis că m-am înșelat parțial, și conform Aktual.24.ro este o foarte activă propagandista anti-DNA de unde a și atras laudele rușilor de la Sputnik. Tring … s-a strigat BINGO (sursa Adevărul.ro). Mai aflăm că se-nvârte prin ograda Antena 3, deci da …  e clar … stim unde dă cu sapa și ce ștate de plată semnează. Dacă ne luăm după facebook, descoperim că ori e bâlbâită, ori părinții preferă nume repetitive, ori erau prea multe Iosefine și trebuia o diferențiere, sau poate chiar o tastatură defectă pe model PSD copy/paste. O găsiți Iosefina Iosefina Pascal. De două ori Iosefina și o dată Pascal.

Găsești numai tâmpenii despre fata asta, e full de nimic nu-i bun în lume, mă rog, e bun ce face PSD, termoscanarea e nocivă, 5G-u’ e dracu’ pe pământ, masca-i de cacao, Antena 3 e mă-sa televiziunilor știriste, te și miri cum găsești toate rahaturile astea în corpu’ ăsta de cariatidă marmorată.  Nu se poate, tre’ să existe ceva bun și am găsiiiiit. Tot Adevărul.ro a mai găsit un cont de facebook, citez „este pasionată de cosplay (art performance japonez care presupune costumaţia în personaje din benzi desenate de tip manga şi altele), fitness, după cum dovedesc profile ale sale de Facebook de dinainte de intrarea pe scena publică a activismului politic. Ambele sunt pe numele Kimi Pascal. Unul dintre profile, din 2017, este pe reţeaua sociala rusească similară Facebook VK. „, am încheiat citatu’. Da frate, altceva!!! Kimi Pascal sună mult mai bine și pozele cu tipesa mascată-n … ceva, sunt muuuult mai șmechere, chiar dacă ușor necompatibile cu actuala ocupație și cu testele psihologiei moderne. Observați flerul și imaginația mea, d-asta o imaginam cu bentiță de Marian Nistor, am simțit eu ceva. Acu’ fără glumă, la un protest alături de Darth Vader, țestoasele ninja și Elsa din Frozen m-aș cam băga și eu.

Cu ce-i iese pe gură nu vă stresez, rămâneți cu imaginea că-i ok.

627x0

Surse: G4Media.ro și Adevărul.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: