URSS-u’ nu moare, se transformă

angryoldman

Crezi în teoria conspirației cu covidu’ care de fapt nu există și e un paravan pentru cipu’ băgat pe gât de Biluță ăla cu ferestrele? Te crezi urmaș ai zeilor carpato-danubiano-pontici? Când bei ceva mai mult se activează partea drăcească din tine și dezvolți o personalitate de om nebun? Crezi că 5G-u’ îți afectează capacitățile extrasenzoriale, îți afectează direct funcția de reproducere și te face să auzi în căpăcică Radio Erevan? Stai liniștit, ești bine … mă rog, aproape bine. Hai să vă relatez ceva de o să vă facă să deschideți o șampanie în fața oglinzii, o să vă pupați tandru pe reflexie, o să vă deochiați singuri și o să vă dați seama că dacă se dă un ordin prin care trebuie omorâți toți nebunii din lume, aveți șanse reale să muriți nevinovați.

Vă mai aduceți aminte de abureala aia cu statul paralel? Ei bine, Dragnea avea dreptate, chiar există … în Rusia. Conform Universul.net cu sursă din mama Rusia,  The Moscow Times, un pensionar de 72 de ani, cu dezabilități, a fost arestat și pus sub acuzare pentru subminarea puterii de stat. Tătăița din cauză a-nfințat organizația extremistă „Cetățenii sovietici” care, citez „Mișcarea „Cetățenii Sovietici” crede că URSS, de fapt, încă există și că ei sunt cetățenii Uniunii, considerând Federația Rusă o companie privată offshore înregistrată în statul american Delaware, controlată de guvernul american și care ocupă ilegal teritoriul de drept al Uniunii Sovietice. Neconsiderându-se legați de legislația rusească, „Cetățenii Sovietici” s-au organizat în structuri guvernamentale paralele care imită vechile instituții sovietice.” Și ce credeți, sunt mulți în organizația asta. Alt membru fondator este suspectat de organizarea și coordonarea unei organizații extremiste într-un sătuc siberian izolat. Probabil „Cetațenii sovietici” filiala SătucSiberianIzolațchi cu populație 50, toți pensionari cu dezabilități și rastafarieni răsăriteni. În articol nu scrie numele satului și d-asta am adaptat puțin. Mai e o tanti, fostă inspectoare de nu știu ce pe la Moscova, care comandă și coordonează propriul ei KGB probabil cu sediul într-un salon de manichiură-pedichiură unde nu se pun unghiuțe, se scot.

Articol original aici

Pensionar cu dizabilități, adept al mișcării „Cetățenii Sovietici”, arestat și acuzat de plănuirea unui complot pentru răsturnarea guvernului

Exact cum am spus, se poate și mai rău, noi suntem bine, Viorica Dăncilă a fost un premier minunat, la Vaslui nu se bea Mona și măsurile anti-Covid sunt respectate cu strictețe pe tot teritoriul României. Totuși se nasc niște întrebări:

  • A studiat cineva efectele cocainei în combinație cu votca?
  • Cam ce pensii au rușii de-și permit achiziția de etnobotanice?
  • Marijuana nu crește-n zonele umede și călduroase din America Centrală și de Sud?
  • Ză King Putin are bufoni la curtea regală?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top