Gafă de Oscar cu final fericit

Gafă de Oscar cu final fericit

addichim cocalar 1 4a596ce3 b0ez

Stați calmi că sunt ok. Am o perioadă mai încărcată pe plantație și-n viața personală, tre’ să rezolv chestii da’ sunt bine. Dacă o să fiu mai scump la scris, ăsta-i motivul și nimic altceva.

Ieri stăteam la un tutun cu o colegă de zici că-i fii-mea din punct de vedere gafe și tâmpenii. Pe lângă noi trece un client d-ăla cu look de rachet sovietic, lănțar cu haur, ceafă de King Kong și cu mers d-ăla de „te halesc să moară…”, cu brațele arcuite și ușor depărtate de corp, gata de-ncins o bătută cu strigături.

Trece de noi și se-ndreaptă către mașină, ghici … exact, un biemdabăliu negru și cu geamuri negre pe modul oglindă de-ți refăceai makeupu-n ele. Trece nenea într-un sictir pe lângă noi muritorii de rând și asta mică a mea începe să-i imite mersul de goriloi răhățit pe el, cu mimică și mișcare scenică de Oscar, fără să se gândească o secundă că poate să fie cineva-n mașină camuflat fix de oglinzile alea cu rol de panouri solare sau că individu’ o vedea cu o claritate HD în aceleași oglinzi, acu’ cu rol de retrovizoare. După ce i-am relatat posibilitatea de moarte iminentă, stăteam amândoi cu sufletu’ la gură, ea, și cu mâna pe telefon că-i păcat să nu filmezi un așa show, eu. A avut noroc, nu era nimeni în mașină și lănțaru’ s-a dovedit mult mai preocupat de evoluția universului și  de întrebarea existențială „când o să scoață Guță următorul album” decât schimonoselile a doi maimuțoi săraki.

Poza asta s-a mai încadrat la un articol da’ n-am găsit nimic mai apropiat de realitate și … atâta s-a putut.

Gafă de Oscar cu final fericit

1 thought on “Gafă de Oscar cu final fericit”

  1. Pingback: Gafe Estivale Cu Impact Internațional - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: