Știri care nu te ajută la nimic

breaking news wtf is this shit

Culegere de tâmpenii știriste care nu vă ajută cu nimic… poate doar ultima.

Neti zicea ieri că leii vor începe o nouă relație. Azi zice că racii încep o nouă relație…probabil cu leii mai leneși care n-au început-o de ieri. Sau cu capricornii care-s programați mâine la o nouă relație.

Cică a-nceput oficial campania electorală. Spun „oficial” pentru că arunc de mai bine de o săptămână chestii cu mecle de politicieni. Ce dracu’ au în cap candidații nu știu, aruncă bani pe hârtiuțe colorate care ajung negreșit la tomberon. Faceți frate reclame pe brichete că pe mine mă lasă des, încălțătoare, pe disculețe tip monedă de 50 de bani că ajungi la magazin și n-ai să-ți iei căruț, scoateți imaginile horror de pe țigări și vă puneți mutrele acolo, jos cu Mona de pe spirt și vă puneți voi, pe hârtie igienică … ce dracu’, chiar nu mai există șefi inventivi de campanii electorale? Știre pe facebook la ProTV „NEWS ALERT: a început chiar de astăzi, toți românii sunt vizați”. Mi-am zis, gata, am pus-o … ce naiba se-ntâmplă. Am click și am aflat că a-nceput campania electorală… WOW!!! Tot încerc să mă simt vizat și nimic.

Ion Iliescu suspect de Corona … glumesc, doar verificam să văd dacă ați adormit citind.

Cică exact cu o zi înaintea alegerilor din US, un meteorit se-ndreaptă către Terra. Asta ne mai trebuia. Exact când căutam în agendă telefonu’ lu’ Bruce Willis să-l pun pe om să-și cheme echipa de sondori, citesc și restu’ comunicatului de la NASA și cică-s șanse de 0,04 să ne lovească și oricum are dimensiunea de 0,002Km. Adică dacă scapă întreg din atmosferă și ne lovește, ne doare la bașcheți.  Vă dați seama ce prost e asteroidu’ ăsta, la cât e de mic  și la cât e Terra de mare, șansele să ne lovească sunt de 0,04?  Tind să cred că nici nu trece pe la noi prin galaxie.  Titlul articolului „Pe lângă pandemia care a lovit întreaga lume, avem acum și un asteroid care se apropie de planeta noastră.” … ce cretini …

Știați că sprayu’ de sodomizat țânțari e bun și pentru covid? Se înscrie pe lista în care mai avem foc, acid, pozele cu Trăistariu și apa cu săpun. Normal, cercetătorii britanici au descoperit asta. Cică eucaliptu-l deranjează la stomac pe covid.

Aseară, Orban cu Nicușor și Dănuț Barna, au lipit simbolic un afiș electoral, așeeeea … de start campanie, de tăiat panglica la campanie. Știrea era minunată dacă se implica și fraiera aia de Firea și le trimitea poliția comunitară pe cap să-i amendeze pe motiv de… de ceva. Că fac murdar prin Piața Victoriei.

Cea mai întâlnită înjurătură pe plaiurile mioritice este „PLM”. Indiferent dacă ești posesor de „PL” la care poți să adaugi „M”, sau nu, toată lumea are-n program înjurătura asta. P-asta n-o citești pe net, e o constatare personală și oricum e mai interesantă ca aia cu meteoritu’. Chiar așa, femeile nu ar trebui să folosească „PLM”. Dar există variantele de „PLL” , atunci când există un „lui” în proximitate și are acordul scris conform GDPR, „PLS” dacă sunt căsătorite și poate face referință la soț și „PLP” pentru cele necăsătorite dar angrenate într-o relație hetero. Dacă sunt sub drapelul curcubeu se poate lega de vibrator cu apelative „DLDM” sau „VIBM”.

Pe Netflix au apărut episoade noi din Lucifer… PLL!!!! Și ultimul „L” e de la Lucifer.

 

1 thought on “Știri care nu te ajută la nimic”

  1. Pingback: Dormi Linistit Piuituiri Frunzareste Netu Pentru Tine 02.20

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top