Lucrurile purtate au suflet

eMAG Bagajulde vacanta

Măi oameni buni, cum mama dracu-ți intră frumos lucrurile curate în valiză la plecarea în concediu și la venire tre’ să joci țonțoroiu’ pe bagaj?

Acu’ ceva timp… mult timp, niște cercetători, nu cred că britanici pentru că experimentul e prea deștept și complex pentru ei, au cântărit o persoană muribundă cu un picior în groapă și celălalt angrenat în pasul cu aceeași direcție, și iar cântăreală după ce a decedat. Rezultatul a fost de 21 de grame, plus sau minus, pentru că unii sunt mai sufletiști ca alții. E clar, chiloții au suflet. Da’ e puțin invers, sunt fără suflet atunci când îi pui în bagaj, probabil amețiți de centrifuga mașinii de spălat și intoxicați cu apret… cine folosește, și prind viață după ce-i porți. Asta e valabilă și la tricouri, pantaloni… în general rufele murdare. Cum faci, cum dregi, cât te chinu-i să le împăturești regulamentar și tot nu-ți iese. Zici că-și dublează șoseta purtată volumu’. E clar că ai alt tonus atunci când faci bagajul înainte de vacanță că deh, pleci la mare sau la munte, distracția se ițește la orizont, totul e roz și asortat cu un stol de flamingo și o herghelie de unicorni. Când faci bagajul la terminarea vacanței ești ușor bleguț și nostalgic, fără chef de viață și e clar că nu ești 100% conectat la operațiune, da’ totuși… m-am concentrat de data asta și tot mi-a dat cu virgulă o pereche de șosete, un prosop și chiloții cu BatMan. Au ajuns în buzunarele laterale care au fost goale la venire. Portbagajul mașinii parcă intră la apă deși tu ai lăsat mașina-n soare că acolo ai găsit loc. Conform fizicii, la ce soare a fost, trebuia să se dilate și să găsesc în loc de Sherman Dustărelu’ un TIR sau măcar un Land Rover Defender. Nu… din contră, am avut o a doua rundă de-nghesuit chestii prin portbagaj. Și se mai micșorează ceva, suma de bani din buzunar sau de pe card. E în cădere liberă imediat după ce te-ai urcat în mașină să pleci în vacanță. Singurele chestii care se dilată-n concediu de la mare din Vamă sunt colăceii de pe burtici și ficații.

Presupun că v-ați prins că am avut ultima tură prin Vamă din 2020. Revin cu relatări imediat după ce-mi… revin.

2 thoughts on “Lucrurile purtate au suflet”

  1. Pfff asta era?!?? Au suflet?!?! Mereu m am întrebat de ce nu îmi întra toate hainele murdare în aceiași valiza cu care am venit?!? … Îți dai seama ce rad ele de mine ca ma car și cu alte 2 plase pline pe lângă troller la întoarcere din vacanta?!?? 😂😂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top