Facebook & Secu = LOVE?

facebook lock secure

Ce-i facebooku’ ăsta?!?!?! Zuchi s-a dat cu băieții cu ochii bleu? Mi-au dispărut o grămadă de prieteni pe care-i știam după porecle și au apărut toți Ioneștii și Popeștii din lume. Stăteam zilele trecute cu un prieten la cafea, se uită la telefon și-ncep să i se mărească pupilele

-Bă… n-o mai găsesc pe nevastă-mea pe facebook!!!

-Ce să zic, deșteaptă femeie… deci până la urmă ți-a dat block, ha?

Am investigat cazu’, ne-am trezit și cu o versiune nouă la facebook și probabil că eminențele cenușii a lu’ Zuchi au hotărât că ce atâtea „Frumushike” și „Gigei Misterioșii”, gata… d-acu’ înainte toată lumea cu numele de la scăldătoare și fără poze cu Momoa la avatar, maxim cățelu’, pisoiu’ sau emblema FCSB.

Da’ am auzit una tare. Cică tre’ să bagi și date din buletin, așa e? Io-s pe numele corect, poze reale și tembele de mi-am ratat și cea mai mică șansă de a candida la un salariu public dodoloț și d-asta n-am trecut prin experiență. Apoi cei care-n loc de nume aveau trecută firma la care dau cu sapa, la fel, obligați să-ți declare datele pe bune. Ce se-ntâmplă? Devine facebooku’ mai serios decât îl credeam? Direcția 5? S-a redeschis Cambridge Analytica și nu știm noi?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: