Fata lu’ Chuck Norris e din Constanța

margot harley 1

Încercam să-mi gestionez lenea, sila și somnolența de marți cu o știre fun, ceva să mă râd, ceva de la care să-nvăț ceva, fără covizi, fără început de an școlar de pandemie, și găsesc o știre pe bune cu o suavă reprezentantă a sexului slab (ha!!! bună asta), o floricică neprihănită din Constanța de 22 de primăveri, cu piele fină pe care încă se simte mirosul de rechizite, cu ochi umezi de căprioară hăituită. Fătuca asta, conform spuselor Parchetului de pe lăngă Judecătoria Constanța… apropo, e de cacao titulatura asta cu parchetu’ de pe lângă ceva, adică de ce nu Parchetul Judecătoriei X sau din Judecătoria Y, măcar să fie de interior nu „pe lângă”, sună prost și-n con de umbră, mă rog, să continuăm… Cică asta mică se afla într-un bar, probabil pentru un studiu sociologic ceva, și pe model „Io sunt Gore din Chitila” s-a descărcat nervos pe coama unei ospătărițe și pentru a fi mai convingătoare, a apelat la pumni și picioare. Fata s-a dovedit multitasking pentru că în timp ce-i făcea codițele și makeupu’ ospătăriței, a plasat și un pahar în capul altui client. Asta nu-i nimic, se mai întâmplă, probabil de la stresu’ cu începutul școlii, poate perioada aia din lună când femeia devine dragon, explicații găsim fără probleme. S-a strigat help prin butonu’ de panică și au venit trei neni d-ăia lați de la firma de pază, probabil repetenți la lecția „cum se imobilizează o femeie” și primu’ a fost mușcat, doiu’ i-a dat un cap în picior lu’ asta mică și treiu’ sperăm că are moștenitori pentru că d-acu’, dacă mai vrea  kinderi prin bătătură, tre’ să se orienteze către înfiat… exact, l-a lovit la bijuteriile coroanei. Nup, nu s-a terminat, a venit organu’ local. Nici ăsta n-a scăpat ușor, un polițist local a căpătat zgârieturi și un cap în gură, ieftin pe lângă ceilalți. Când a ajuns în arestul poliției aia pe bune, poliția originală nu aia locală made in China, făptura suavă a mai împărțit cu delicatețe de Bruce Lee niște picioare prin burtici, mânuțe și piciorușe de polițiști, probabil uimiți de gingășia fetei.

Găsiți aici tot filmu’ de acțiune și e bun tare, mai că te oftici pentru plata abonamentelor la HBO și Netflix

O constanteanca a batut patru politisti, trei agenti de securitate si alte doua persoane. A fost arestata pentru 30 de zile

A strâns asta mică la capete de acuzare de m-am plictisit să citesc tot rechizitoriu. Dacă se lăsa și cu un deces era mai simplu, puneau ăștia tot codu’ penal fără coperți, cuprins plus nota autorului și rezolvau problema birocratică. Acu’ întrebarea mea e ce mama dracu’ amestecături de băuturi a ingerat fata că-i bine de știut. Sigur a fost ceva pe bază de aurolac sau alte băuturi fine de pe podgoriile Petromidia.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: