Relaxare cu năbădăi

Început de săptămână plină de nebuni. Măi frate, dacă nu mă pricep la remaiat ciorap de damă, nu remaiez ciorapi de damă, nu? Sau caut pe cineva priceput la chestia asta. Stați calmi, e doar un exemplu, n-am cioarapi de damă găuriți. Așa și la mine la sculărie, sună toți nebunii și vor să sudeze vapoare, să nituiască un MIG-21 sau să desalinizeze Marea Neagră deși ei n-au văzut în viața lor un aparat de sudură, un vapor, pentru cuvântul „nit” au consultat DEX-u’, de MIG nici nu mai vorbim. Toată asta se răsfrânge asupra neuronului meu responsabil cu consultanța tehnică și-l încălzește-n exces de are nevoie de timpi de răcire. Timpii ăștia-i obțin în fața calculatorului la o știre sau un serial.

Știre pe care n-am intrat, a fost suficient titlul. Să vedeți cât de tembeluț sunt, eu nu fac print screen ca toată lumea, fac poze cu telefonul la ecran și-mi trimit pozele pe mail.

119672170 3472509612813429 4789749907256909350 n

Auzi caz șocant, și-a omorât nevasta cu toporu în timp ce ăla micu’ dormea. Ce tată responsabil, adică de ce să facă scandal, a montat amortizor la topor să nu deranjeze copilu’. Și care-i șocu’ de la caz? Că a căpăcit-o pe biata femeie cu toporu’ sau faptul că nu l-a trezit p-ăla micu? Trebuia să-l scoale și să-i zică „hai tată să vezi cum se face, tre’ să-nveți că ești băiat mare… io-te pe mă-ta, avem și material didactic”. La continuarea cu „ce a urmat este DE NECREZUT” mi-am zis că dacă-i de necrezut… sigur n-o să cred… mai bine nu mă uit și pas. Apropo, cazu’ n-a șocat nici măcar 5% din România, vă spui sigur.

Un prieten bun care se ocupă constant de nivelul umorului din viața mea și destinderea neuronului sus menționat, mi-a recomandat un serial cu Marina US, strategii, chestii militare, vaporașe etc. E ceva ușor, de acțiune, perfect pentru relaxare. Nu știu de cine-i produs, cert e că nu-l pot vedea pe tv sau un site de Doamne ajută și-s nevoit să stau pe tot felu’ de obscurități de pagini pe net, ușor pixelate da’ se vede decent și au traducerea ok. Problema e că pe un colț, mai precis stânga sus, tot apare un mesaj pe care-l închid pentru 3-5 secunde și iar apare, iar îl închid și iar apare și … v-ați prins. A patru mia oară de click pe ixuleț am hotărât că nu mă deranjează așa tare încât să sodomizez mouse-le.

119700814 333736861174685 1623796666284631326 n

Da’ când o vezi p-asta cu „mama și cu mine vrem un bărbat, dacă ești liber hai să…” devine interesant și atractiv. Am o vârstă și am învățat să fiu precaut. În mesaj nu scrie clar că „mine-le” este o ea. Dacă-i băiat, textu’ lasă loc de interpretări. Și dacă mama e o bătrână cu brâu’ de lână… Poate te cheamă să faci pe bona la mămăiță ca să poate să iasă fi-su la o bere cu băieții… hm… sigur e țeapă. Ce bine că-s precaut și trecut prin viață.

După ce am mai terminat un episod din serialul despre care v-am relatat, clik next și hopa… se pare că ăștia mi-au citit gândurile și suspiciunile… au schimbat mesaju’.

119737321 2517916981802594 7378708185169817538 n

De data asta fără loc de interpretări. Clar și negru pe alb, plus buzițe siliconate roșii, e Bianca care-mi transmite că-i place de mine și vrea să ne cunoaștem regulamentar, cu poză sexy da’ fără mă-sa. Nasol… am descoperit că am o vârstă, sunt precaut și d-acu’ pretențios… figurist d-a dreptu’. O să mă uit și azi la serial, poate revine Bianca cu poza lu’ mă-sa, pagini din Kamasutra la care a luat 10 cu felicitări și o ciorbă de fasole cu afumătură bonus… am uitat să vă zic, sunt și gurmand.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: