Nu freca menta pe net, piuituri o face pentru tine

4453dca7 ee0c 4e9d 82ba 639d2f263692 1

Am zis că poate sunteți ocupați și n-aveți timpi de frecat menta pe net.

Duminică votăm. Ce frumos. Mă gândeam că e bine să prelungim campania electorală cam cu un an sau doi, să fie ca un maraton pentru candidați. Să zicem că ieși primar acu’, ai timp de nani doi ani și apoi te apuci de treabă dacă mai vrei să-ți odihnești hemoroizii pe scaunu’ de la primărie. În ultima perioadă s-au raportat realizate toate nerealizatele din ultimii ani. S-au deschis șantiere, se asfaltează, se ridică gunoiu’ menajer, avem pasaje aproape gata, gări aproape gata, mai avem de raportat un vaccin anti covid aproape gata și suntem gata… aproape gata.  Boring rău în campania electorală, fețe de politicieni, porcăială și cam atât. Hai să vedem ce mai zice netu’ în afară de locale.

Margherita din/sau de la Clejani, că n-am înțeles titulatura foarte bine, s-a dat tractorașă la două tipe de la o agenție imobiliară, cică cu loviri, înjurături și scuipinol, absolut nimic fantastic sau imprevizibil. Haiosă la toată chestia asta e declarația lu’ Marghe „Nu am lovit pe nimeni, nu este adevărat. Acum activez în alt domeniu: în criminalistică. Profesorul meu este Tudor… Butoi. Sunt un jurnalist foarte bun, am făcut Facultatea de Jurnalism. Azi am avut o zi fascinantă” sursa Știrile ProTV. Au inima… Ce face asta? Lucrează în jurnalisto-criminalistică? Adică se prezintă la omucideri și face caracterizarea personajului principal? Le scrie hârțogăria legiștilor… ce dracu’ face pițipoanca asta mai exact? Și mai am o-ntrebare, ce a fumat fata asta de a avut o zi fantastică în condițiile care a fost căutată de poliție p-acasă?

Scandal la podu’ Ciurel. Pe bune?!?!?! Podul Ciurel!?!?! Rimează cu „ciucurel” și mintea mea ușor nebună mă duce la o puță de bebe. După nume era clar că o să iasă un rahat. Mă rog, toată lumea-njură, se fac miștouri, una din cele mai tari e în imaginea de mai jos.

120029130 10218368776675141 4769303169491628766 o

Iar nimic ieșit din comun, treabă de mântuială, glume de Oscar, exact ca la noi. Dar, că avem dar declaraționist de la duoamna Firea, mno atenție mare, citez: „Acest proiect a fost gândit acum 14 ani, în trei etape. Noi am finalizat prima dintre ele, Nodul Virtuţii. În cel mai scurt timp, vom demara lucrările pentru etapa a doua a proiectului, aprobat încă din luna mai, un drum expres până la Centură, cu două benzi pe sens. Pentru acesta, avem deja culoarul de expropriere aprobat, am semnat contractul cu asocierea de constructori Max Boegl – Astaldi – Euroconstruct, iar banii sunt consemnaţi, aproximativ 50 de milioane de lei pentru exproprierile din zonă, în jur de 20 de imobile”. sursa libertatea.ro. Din asta deducem că proiectu’ se va finaliza după 28 de ani, 14 etapa doi și alți 14 etapa trei, iar nimic wow pentru Românica. Haiu’ intervine în faptul că din exprimare, asta se vede la primărie după alegerile de ne bat în țeavă. E glumeață, nu? Alo… Bucureștii… zi-mi că e glumeață te rog…

Cică prin Buzău a fost o descindere la un botez și s-a lăsat cu amenzi pentru că nu erau „decât” 250 de invitați, sănătate curată pe pandelica asta. Nașu’ plodului era chiar Adiiiiiiii Minuneeeeeee!!! (a se citi cu ecou). Io aciulea văz un abuz. Am înțeles, 250 de oameni da’ dacă toți sunt ca Adiță, adică a fost botez de hobiți, aș zice că a fost petrecere de 125 de oameni mari. Și dacă mai închid „autoritățilii” ochiu’ vigilent și îi pune la 25% pentru că mulți erau deja sub mese la ora descinderii, avem petrecere de 62,5 oameni… aproape legal.

Prin Le Monde a apărut o presupusă discuție între Putin și Macron vis-a-vis de otrăvirea lu’ Navalnîi. Și conu’ Putin sugera că ăsta s-a otrăvit singurel fără să fie ajutat de o mână criminală binevoitoare. Siguuuur că daaaaaa… indubitabil. Vă imaginați dacă mâna binevoitoare făcea și alte chestii? D-astea simple… douăj’  de mii de cuțite-n spate, spânzurat de lustră, aruncat de la balcon, dat foc… chestii, socoteli de hitmani. Parcă văz declarația lu’ Putin „bre gospodin Macrou, ce te atâta pe tine… singur și-a făcut tot, cuțitele au fost acupunctură, nu s-a spânzurat… pur și simplu s-a dat huța, a vrut să zboare că io v-am zis că omu’ e cu probleme la scufiță și în zbor l-a prins curentu’, a-nghețat bocnă și d-asta și-a dat foc, de frig… uof, nimic nu știți”.

Abia aștept să vie și să treacă alegerile.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: