Jurnalul unui alegător

urna mobila 1024x682 1

București – Cu regret în suflet, obraz brăzdat de lacrimi amare și gânduri bântuite de mult negru, vă anunț că urmează exilul la Voluntari a  viitoarei fost primar al Bucureștilor „duamna” Firea. Hai mă că glumesc… ce naiba, ce dacă-i luni, e o luni frumoasă. BRAVO BUCUREȘTI!!! Să o facă Pandele secretară, muahahahahaha!!! Da’ am o-ntrebare… ce-i cu Piedone la 5, ha… aud?!?! Mai puțin contează, dacă pleacă Firea e mare lucru. De când am citit rezultatul votului pe București, nu știu de ce, da-mi vine-n minte melodia aia cu „ce bine-mi pare că ai luat țeapă”.

Cluj – Nimic suspect, totul ok, recomand căutarea unei firme de împăieri… al un moment dat o să le trebuiască dacă-l vor pe Boc forever.

Iași – Traseism politic, a trecut pe galben da’ cel puțin nu mai e pe roșu, Chirică a mai vânat un mandat de primar. Acu’ … din cât am mai citit, ăsta se-ncadrează la „a mai și furat da’ a mai și făcut”. Personal am fost la Iași anul trecut și e frumos foc. Hai să-l mai lăsăm să vedem ce-i poate pielea.

Timișoara – EXCELENT!!! Felicitări sincere dragilor. Din punctul meu de vedere Timișoara este cel mai frumos oraș din România pe care l-am văzut până acu’… în Oradea n-am ajuns. Cu nenea neamțu’ USR-Plus care tocmai ce l-a bătut pe Robu, are șanse și mai mari. Să se termine covidu’ și să devină Timișoara Capitală Culturală Europeană și vă recomand cu mâna pe inimă o vizită acolo.

Focșani – Rămâne roșu dar Vrancea mi-a furnizat cea mai mare surpriză la alegerile astea. A picat Oprișan!!! Opri tată… lasă că are grijă mama ta de tine… am auzit că are de toate și vorba aia, un băiat fotomodel are mama.

Craiova – Pe bune? Atâta s-a putut? Craiolguța reloaded?

Deveselu – Era și timpu’!!! Dacă morții sunt votanți de ce să nu fie și aleși, nu? Cică a câștigat un nene care a murit acu’ zece zile. Trebuie să recunosc umorul negru deveselean și să-mi imaginez miștourile pe care tre’ să le suporte cel care ajunge pe fotoliul de primar.

Brașov – Io-te că au reușit să-l desprindă de pe scaun pe Scripcaru care-i de prin 2004 prin primărie.

Ploiești – După ce PNL-u’ a dat cu bâta-n baltă cu primaru’… cum dracu-l cheamă, s-a gândit și s-a gândit bine că singura șansă de izbândă o are doar dacă-l resuscitează pe Voloșevici, singurul primar al Ploieștilor care a mai mișcat ceva-n urbe. Și da, le-a ieșit, se pare că Volo a câștigat detașat. Personal am mers cu USR-Plus dar așa-i în tenis, tre’ să recunosc victoria clară. Conservatorismul ploieștenilor și „nu dau vrabia din mână pentru cioara de pe gard” au făcut să pună PNL în frunte. Nea’ Volo, atenție mare la ce-ți zic, ai câștigat pentru că ai fost cel mai bun dintre cei mai proști, din momentul ăsta și patru ani d-aci, poți să-ngropi PNL prin Republică sau să-l faci să-l căutam în continuare pe buletinele de vot. Hai să te vedem… apropo, vedem mai greuț prin Ploiești de la praf, gunoaie și poluare… poate ne descurci cumva.

Rezultate parțiale… așteptăm finalul.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: