Știrea momentului: Covidu’ are trumpită

methode sundaytimes prod web bin fb5c4374 dc52 11e7 af24 062ec83f7ef6

Vestea săptămânii vine din US, Trump are Covid. Sau a făcut Covidu’ trumpi… nu se știe exact. În imaginea de mai sus aveți o fotografie recentă a Covidului. Nu e chestia aia verde cu antenuțe, e chestia asta verde-n CNP, fără antenuțe da cu… are tot ce-i trebuie.

Am înțeles că mistăr prezident e internat la Matei Balș de Maryland, are condiții bune, mai bagă câte zece lei în buzunar la asistenta de gardă, da’ per total e ok. Comunicatul prezidențial suna cam așa, „președintele e bine și își poate exercita job-u’ fără probleme”. Curios zic, înseamnă că virusache-i face bine că înainte nu părea să-și poată exercita prerogativele. Cică l-a sunat și tata Putin să-i ureze de bine și să-i zică de vaccinu’ rusesc pe bază de poloniu. Se tratează-n Germania și mari efecte secundare n-are… acolo un damage de 30% la creierași, pentru Trump asta nu-i o problemă, și o pareza pe dreapta care-i poate rearanja mersu’ ăla de păun cu făcăleț în târtiță, cred că merită-ncercat. L-a sunat și contracandidatu’ Biden să-i zică „ei… cum e fraierică, te mai legi de masca mea?”

Hai să trecem peste răutățuri și peste faptul că Covidu’ n-are demnitate, altceva vreau să vă-ntreb. Voi ați văzut cine i-a pasat lu’ mistăr prezident Covidu’? Exact, e o bunăciune angajată pe la palat și-nsărcinată de Trump… cu diverse treburi prezidențiale măi nebunilor, vă gândiți repede la tâmpenii. Bă nu-i corect, omu de rând ia virusache de la muncă sau din piață de la o precupeață cu zarzavaturi și ăsta-l ia așa…

image

Și am mai citit o chestie, cică după ce s-a aflat toată povestea, bursa americană a picat puțin… mai mult s-a împiedicat, după care și-a revenit fără probleme. Adică… poți să mori tataie că noi suntem OK.

Nea Clinton, te-a făcut Trump la imagine. Hope e mai fezabilă decât Monicuța de o mie de ori. Io-te colea look.

Melania Trump 1219464

Scuze… greșeala mea, aici e doamna Melania când a aflat că are și ea Covid de la Hope via Trump. Reluăm, io-te colea look.

rawImage

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: