„Ador” întrebările tâmpite

6be6ddcf320e59e4725c28be5a7226b8

Vă mai aduceți aminte anii de glorie a telefoanelor fixe? Și momentele alea când te suna cineva și te-ntreba „ești acasă?”. „Nu, ai sunat în viitor și eu am telefon mobil” sau „Nu sunt acasă, sunt la rând la lapte, am la telefon fir de doi Km”. Asta e o-ntrebare tâmpită.

Ajung acasă la 12 trecute fix din noapte și sunt întrebat „Ai venit?”. Nu… sunt o hologramă care miroase a cocârț, originalul e încă la cârciumă. Asta nu e o-ntrebare tâmpită, e un chestionar socio-iscoditoro-lămuritor, stai liniștită draga mea că nu zic de rău, îmi place mâncarea caldă și fără uraniu îmbunătățit.

La coadă la budă în cârciumă. „E cineva înauntru?” Nu… îmi pedepsesc cucu’ și vezica, aștept să mă piș pe mine și ați prins ironia? Lângă o budă goală… așa, ca să sufere.

Astea-s ieftine și fumate. Hai să vă arăt întrebare tembelă de la un site de rezervări hoteluri, cazări etc…exact, ăla. Vara asta dacă m-am dat prin Românica fără o direcție precisă, făceam rezervări seara pentru seara următoare. A doua zi, după ce părăsești locația, ești bombardat cu chestionare de cum a fost, perna avea puf de pinguin imperial, da’ era caldă sau rece ca a lu’ Firea, da’ recepționista tânără și sexoasă sau tot tanti Lucica, scorțoasă și-n prag de pensionare… d-astea. Cea mai tare întrebare primită după o noapte de cazare în Timișoara.

121063946 815039115706509 4690074183672598693 n

După toate întrebările standard s-a mai deschis o evaluare bonus care mă-ntreba dacă am găsit magazin din care puteam să-mi cumpăr o piele de piton, carne de broască țestoasă sau capete de crocodili. Nimic mai simplu-n Timișoara. E Bega full de aligatori și mișună șerpii pe lângă și prin catedrală… v-ați prins? Am avut o problemă cu carnea de broască țestoasă, aveau doar de Galapagos și gătită cam în sânge pentru gustu’ meu fițos. Și după întrebarea asta venea una mai normală la bilă „cum ați evalua mărimea camerei”. Mare… foarte mare… m-am simțit ca la Versailles în sala oglinzilor. Mă rog, după ce a trecut efectu’ jointului  a revenit la normal, cam patru pe patru, au dispărut toate de mai sus, dragonu’ din baie și Gandalf cel Sur din dulap. Alo… poliția… glumesc la asta cu jointu’, nu puneți la suflet și la dosar.

2 thoughts on “„Ador” întrebările tâmpite”

  1. Pingback: Întrebări Tâmpite - Part. 2 - Piuituri

  2. Pingback: Știriști Cu școala Online - 23.06 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: