Fixații melomane

VoHx6HI

Mereu am crezut că Sherman Dustărelu’ e vinovat. De fapt scula lui de muzică. Cum parcam la muncă și scoteam cheia din contact, exact alea ultimele acorduri care răzbăteau din difuzoare, se-ntipăreau pe ciocănel, scăriță și nicovală, și le lălăiam ca un vinil stricat până mă reseta un coleg sau altă melodie. Acum merg pe jos la muncă și-n lipsă de fundal sonor, creierașii lucrează, îmi oferă abstract un playlist din care îmi aleg o melodie pe care o lălăi la disperare. La un moment devine deranjant da’ nu mă pot abține. Duc melodia pe înalte culmi până-n prag de participare la Vocea României unde mi-e teamă de un refuz… adică patru.

E început de weekend și vă propun câteva melodii motivaționale. ATENȚIE: E BINE SĂ NU LE FREDONEZI INVOLUNTAR LA RĂND LA MOAȘTE SAU MARKET

1.Hai că n-ai cum să nu-ți placă. Are mesaj frumos, merge pe chef, merge pe pileală, e ca negru-n vestimentație, merge cu orice… la culoare mă refer.

2.Melodie antrenantă, plină cu sfaturi rezolvătoare a problemelor din cuplu. Adică… ori… ori… te-mpaci sau nu, oricum se rezolvă problema.

3. Asta e sigur de băutură și… știți voi… e verde, bio și cu buletin de Jamaica.

4. Dacă stai la masă, la un pahar, imposibil să nu-ți frece unu’ karma cu politică sau covizi. Recomand următoarea melodie de visat frumos.

5. Mai pe profil cârciumăresc, spre dimineață… mă rog 11.00 că așa se ia ultima comandă pe timp de alertă.

Mno… weekend plăcut dragilor!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: