Hai cu autostrada că coridor am io

Project Fun

Mă trezesc în această dimineață mirifică după un somn bun și după un cocârț și mai bun rămas prin fișiere d-aseară. Instinctiv deschid televizoru’ pe știri așa, să se audă ceva prin casă, și să vă zic grozăvie. Comunitatea Europeană ne premiază pentru intenția și proiectele pe care le avem în vederea construirii coridoarelor de trecere peste sau pe dedesubtul autostrăzilor, coridoare care vor facilita trecerea animăluțelor mici, mari și mai mult ca sigur, mijlocii. Ha?!?!?! Bă ești nebun?!?!?! Am crezut că ori nu m-am trezit, ori nu m-am trezit… nu, nu mă repet, primu’ e pentru trezitu’ din somn, celălalt pentru trezitu’ din băutură. Adică… ăștia-s mai proști ca noi în prag de alegeri? Vă dați seama, i-am convins p-ăia… nu noi, bandiții noștri cu papagal și vrăjeală licențiate la Harvard, că suntem wildpetfrendly și vom face peste autostrăzile pe care nu le avem, căi de trecere pentru bursucu’ cu burtă mov să meargă la-mperechere cu bursuca lui cu burtă mov, care are viloaca pe partea cealaltă a autostrăzii PE CARE NU O AVEM. Ba da, o avem, da’ tot pe hârtie, în gând, în intenție și-n promisiunile electorale.

Băbăieți… tot respectu’!!! Pe bune, chiar sunteți buni rău de tot și noi ăștia care vă votăm, suntem fericiți că-s unii mai fraieri ca noi. Sper că ați fost deștepți până la capăt să primiți fondurile pe o entitate economică de profil construcții, să-i zicem „SC Entitatea care se va ocupa de pasajele animăluțelor după construirea autostrăzilor SRL” și când vă-ntreabă ăia de sănătate și să vă caute la coridoare, să ziceți senini „Boss, noi suntem pregătiți, nu fac ăștia autostrăzile ca să ne ocupăm de restu’ treburilor”. Acoperire perfectă.

Apropo, așa ca informație, la noi în țară e un singur coridor d-ăsta de animăluțe și un nene de la o asociație d-asta care le protejează, jură cu mâna pe inimă că a verificat personal și a găsit urme de labă de mistreț, căprior și pisoi sălbatic… da știu că primele două au copite, am scris corect, înțelegeți voi ce vreau să zic da’ vă dați pelerini online la Sfânta Parascheva. Și mai am ceva, bănuții sunt dați punctual la autostrada care va lega Iașiul de Târgu Mureș, adică vorba lu’ Ștefan cel Mare, vorbă ușor adaptată de mine la situația de față „Autostrada n-a fost a strămoșilor mei, n-a fost a mea și nu e a voastră, ci a urmașilor voștri și a urmașilor urmașilor voștri în veacul vecilor”, să puie mâna pe lopeți că noi am făcut rost de fonduri.

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: