Retard 2.0-Ghid de instalare

images

O știți p-aia de săptămâna trecută cu spirtu-n ochi, aia care m-a pus pe gânduri vis-a-vis de începutu’ de retard funcțional care se instalează pe softul meu din cutia craniană. Cine a omis-o, io-te colea.

Da mamă, sunt beată…

Dacă asta doar mi-a dat un hint că nu strică un control la cutia cu scufițe, acu’ am mai făcut două spumoase din categoria cămășuță albă cu mânecuțe lungi de se leagă la spate, care nu fac mare rău în lume da-n mod cert creionează dunga roșie de pe CI.

Fratilii vostru nu-i un fan înrăit al telefoanelor, adică merg cu unu’ din 1900 primăvară-vară care arată ca proaspăt scos din Războiul de Independență. Crăpat, lovit, bombardat, înecat, în curând întărit cu bandă adezivă dar care funcționează perfect și fără rateuri notabile. E genu’ de telefon la care dacă aș merge cu autobuzul și un hoț de buzunare mi-l fură, coboară cu mine, mă bate compătimitor pe umăr , își cere scuze și-mi dă bani să-mi iau un telefon din era asta. Dat fiind că-s persoana care și-a uitat ziua de naștere, nu data, nu-s chiar așa dus, am uitat de ziua mea chiar în ziua mea, și fac ceva calcule când mă-ntreabă cineva câți ani am, normal că am un cod d-ăla de deblocare a telefonului la mintea cocoșului să nu-l uit/încurc.  Nu-mi complic existența cu cine știe ce coduri și parole de la NASA, pun d-astea simple de 1,2,3,4 sau 0,0,0,0. Cât de greu poa’ să fie, nu? Ei bine… e puțin greu. Zilele trecute am reușit performanța negativă să tastez greșit de trei ori 1,2,3,4 de mi-am blocat telefonul pentru câteva minute și chiar aveam nevoie de el atunci… normal, că d-asta am vrut să-i deblochez ecranul.

Ieri  bagă capul pe ușa biroului o colegă și mă-ntreabă dacă vreau colivă. Pofticios din fire și chiar mergea un dulce în acel moment, am acceptat cu mare drag oferta picată din gastronomia BOR-ului. Mno… când primesc ploconul în loc de „bogdaprostele” și „să fie primitu’ ” creștinești, mă ia gura pe dinainte și-ncep cu „hai să trăiască o mie de ani fără reparații capitale”.

Chiar am drept de vot și-s încadrat de tiparele societății ca cetățean responsabil. Dacă v-o spun și p-aia cu comanda de pizza la Oradea chiar că sunați la 112.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top