Sunt la colț pe coji de nucă

123849285 702016960694386 4615763569183961455 n

Ieri am făcut o dudă… pentru că pot și sunt level expert la d-astea. Vă povesteam de un cartonaș galben personificat într-o amenduță că pe 10 august am fost prins fără vinietă. Ei bine… prostu-s eu și oamenii ăia cu sistemu’ lor informatic au dreptate.

ÎMI CER SCUZE PUBLIC PENTRU ARTICOLUL DE MAI JOS… PROMIT CĂ PLĂTESC AMENDA ȘI NU MAI FAC.

Cum este corect: vinietă, vignietă sau bullshit?

Idioata de la benzinăria aia cu mult verde, aia care începe cu „M” și rimează cu mall, a greșit datele de pe vinietă. Dacă vinieta din colecția 2019-2020 cu datele e ștearsă total, normal că n-am avut cum să verific și dacă tâmpita aia avea sistemu-n față și mi-a zis că-mi expiră-n 13 și hai să o facem de pe 14, normal c-am crezut și am halit nada. Am totuși o obiecție către vigilenții amendaci. Vezi un fraierică pe drum fără vinietă pe data de 10 august. Vezi că fraierică a avut vinietă da’ a expirat pe data de 9. Tot fraierică și-a plătit pe încă un an dar începând cu data de 14. Cam cât de greu e să te prinzi că fraierică e victima sistemului și a dat peste o mândrețe de proastă care a-ncurcat datele și a emis vinieta greșit, ha? Meritam un avertisment pentru chestia asta nu amendă direct, da’ așa-i la noi. Oricum, am greșit clar, chiar dacă prin imprudență și-mi cer scuze către CNAIR SA pentru articolul de ieri în care i-am făcut ca la Nufăru’. Mă înclin, mă pun la colț și dacă se deblochează ghișeu.ro, plătesc azi amenda.

Hai că am vrut să scriu altceva azi da’ trebuia să-mi pun cenușă-n cap. Ieri la prânz ies la masă cu o colegă și un coleg, o să-i denumim generic EL și EA… unde o să vedeți EU înseamnă că e despre mine. Ne așezăm la masă și toată lumea cu ochiu-n telefon. La un moment dat…

EA-Io-te ce buze și-a tras asta!!! Și întoarce telefonul unde trona o pițipoancă cu niște buzoaie pe model pompă de desfundat chiuveta. Față nu-mi spunea nimic.

EL-A’ dreacu’, altceva nu știe, doar să-și facă botu’ de pește. Și prostu’ de fra-su’ la fel… să apară prin toate tabloidele.

EU-!?!?!?!

EA-Da’ cine-i fra-su?

EL-Cum cine, Pastramă.

EA-Pe bune, e soră cu Pastramă?!?!? N-am știut…

EU-Cine mama dracu’ e Pastramă?

EA&EL … adică EI cu priviri siderate către mine.

EA-Cum cine-i Pastramă… bărba-su’ lu’ Brigitte!!!

EU-Aaaaaa…super… gata mă, m-am lămurit… CINE DRACU’ E BRIGITTE!?!?!

EI-Bă da’ zici că ai trăit sub o piatră, e fosta nevastă a lu’ Năstase

Stai că p-ăsta-l știu, e din gașca mea, indiferent că vorbim de Adrian sau Ilie, n-am întrebat că păream retard da’ m-am prins din context că e Ilie pentru că celălalt e bine merci cu Dana.

EU- Bun… da’ totuși, cine-i botoxata, sora lu’ Pastramă care-i face inspecția periodică lu’ Brigitte, fosta nevastă a lu’ Năstase că d-aci am plecat… ce face ea de-i cunoscută și pozată pe net? Mă rog… un hint îmi dădeau mie buzele alea da’ hai să nu fiu rău, poate că e cercetător pe platforma de fizică atomică de la Măgurele și nu știu eu.

EA-Uof…habar n-ai pe ce lume trăiești, e nevasta lu’ Pepe și se pare că sunt în divorț

Știam eu că nu covidu’ e ce-i mai rău anu’ ăsta, io-te… divorțează Pepe. Să nu-ntrebați cine-i Pepe… sau puteți să-ntrebați, mă simt și eu bine pentru că știu cine-i Pepe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top