Parfumoblog cu recomandări

fe3abd9ed7ff18c625433e49639f6353

Azi am prins moment prielnic la muncă și mi-am luat o pauză mică să dau o fugă la niște prieteni care au o afacere pe bază de arome sexoase orientale, adică parfumuri arăbești. Am rămas în pană de parfum, mai am unu’ d-ăla scumpu’, special pentru nunți, botezuri și cumetrii care oricum nu e cine știe ce wow, da’ te mai miroase un fițos și dacă nu te dai cu sudoare de trandafir și roua dimineții, musai franțuzești și roua și trandafiru’, și dacă nu-i de casă bună cu preț de rinichi second hand, ești sărak și n-ai ce căuta printre cruciați. În mod normal pentru viața de zi cu zi, muncă, bețivăneli și alte chestii lumești prefer să apelez la prietenii mei parfumarii. Ei aduc pafumuri arăbești care-mi plac foarte mult și ne demonstrează că-n afara numerelor arabe, Dubaiului și dansurilor din buric, arabii le cam au pe chestii de finețe.

Ai așa: www.parfumuriarabesti.ro  și www.parfumuriorientale.ro  unde găsești chesti șmechere la prețuri ok fară să-ți amanetezi bijuteriile familiei.

Am ajuns în locație și m-am pierdut în mirosuri îmbietoare. Ați intrat vreodată într-un depozit de parfumuri? Știți cum e… curcubeu pe la năsucuri, dacă stai cinci minute pleci cu aromele pe tine de te fură o cadână autohtonă ca-n răpirea din serai și are gânduri păcătoase cu tine. Mi-am dat pe o mână în trei locuri, apoi pe cealaltă până am epuizat și de pe asta toți centimetri pătrați de piele, am trecut la mâinile prietenei mele și mă gândeam ce nașpa e că nu-s Shiva să am patru brațe, sau Durga că are opt. Cu greu m-am stabilizat la două parfumele cu mari speranțe de calificare la alte două și cam p-aciulea m-am oprit că deja nu mai simțeam alte arome cu toate boabele de cafea în care-mi băgasem nasu’. Deci da… un mare DA, vă recomand să-ncercați.

Apropo, într-un depozit separat, cu alte condiții de depozitare, mai pe rece așeeea, am intrat în lumea ierburilor. Tot oamenii ăștia frumoși se ocupă și de chestii naturiste autohtone de la diverși producători. Aici miroase a iarbă… iarbă d-asta normală nu vă gândiți la tâmpenii, a flori de câmp, fâneață de la mamaia de la țară. www.biopharm.ro

Nu că-s prietenii mei da’ chiar au chestii de calitate și au habar de meseria lor, recomand cu toată-ncrederea.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: