Black 13 friday

funny black friday memes 5

Black Friday la americani e un concept foarte simplu. Scapi de colecția veche de pitici de grădină sau chiloți tanga, exemple aleatorii, ca să faci loc la colecția nouă. Acu’ au apărut piticii de grădină virusați, cu ochii scurși și muci la nas, varianta cu mască pe figură și varianta asistent medical,  cam ce se poarta anu’ ăsta și probabil la anu’. Și pentru că ai nevoie de spațiu de expunere/depozitare și cash, la colecțiile vechi dai în prețuri ca la fasole, chiar sub prețul de achiziție și le măriți rapid. La noi în Românica conceptul de vinerea neagră înseamnă orice altceva mai puțin ce trebuie să-nsemne. Noi avem magazine cu black friday pe anotimpuri, pe luni, pe principalele sărbători naționale, avem black friday la black friday, black mondey, tuesday, e un black total și doar mai adaugi acolo o terminație să dea bine-n reclame. Practic am preluat conceptul, l-am târât prin spațiul mioritic și l-am făcut cum am vrut noi de a rămas doar numele din el. Asta n-ar fi o problemă dacă într-adevăr promoțiile-s pe bune. Sunt magazine care scumpesc un anumit produs treptat, cam cu două luni înainte, ca de black friday să-ți scoată ochii cu ce chilipir de preț te cadorisește, presupun că le-ați văzut și singuri.

Ce mai găsim anu’ ăsta de black friday.

Pachet tratament cu microdermabraziune…uf… mi-a ieșit și e clar că habar n-am cu ce se asortează asta. Da’ nici nu contează, e redus de la 1050 de lei la 450 lei. VREAU DOUĂ!!! Presupun că te șlefuiește pe la pori și-ți face piele de bebeloi.

Epilare definitivă full body (adică și pe cap?) pentru femei, cam discriminant, zic… adică ce, noi bărbații nu putem aplica? Sau se calculează la cm pătrat suprafață împădurită și noi nu ne-ncadrăm la preț? E redus de la 1544 lei la, atenție, 530 lei. Acu’ și mai multă atenție, E PREȚ PE O ȘEDINȚĂ. Facem pariu ca după ședința asta cu preț bombă o să-ți aducă la cunoștință că ești veriga lipsă a lu’ Darwin, tu și tot neamu’ tău ați făcut tranziția de la maimuță la om și blana de pe tine să rezolvă în cinci zeci de ședințe și numa’ prima e la 530 lei? Restul… preț întreg frățiuer, asta e… ADN cu păr mult.

Implant de păr între 3000 și 5000 de fire la suma modică la care găseai bragă pe vremuri de 7681,45 lei. De unde dracu’ ăia 45 de bani, nu știu. Cred că se merită să-ți bagi picioarele în epilarea definitivă de mai sus, calculești ședințele și mai bine mergi pe varianta asta cu transfer de păr de pe spate, pe cap. Posibil să ieși mai ieftin și rezolvi două chestii dintr-o lovitură. Există și pachet de 8000 de fire la 12090 lei.

Casa de discuri bla, bla production îți oferă la 9999 lei, cu 50% reducere, exact, da, ai citit bine, în mod normal costa 19999, două ședințe a patru ore per ședință, să te-nregistrezi muzical. P-asta chiar o vreau, fac credit, mă descurc … problema e că tre’ să găsesc la preț bun și o voce pe măsură.

Sau poate vrei un velier cu trei cabine, an de fabricație 2021, din viitor boss… bine, probabil că dai acu’ 238000 de eurași și ai de primit un velier… la anu’.

125073525 386968086074455 2306649855328987548 n

Excursii, ace, brice… exact, Maserati, porc pentru Crăciun, vouchere la Tarom (mai zboară Taromu’?), voucher pentru un eventual portret făcut de un pictor, cam tot ce-ți trece prin minte… cred că și gloanțe găsești la reducere și să nu-ți treacă prin minte așa ceva că-i nașpa.

Toate-s găsite la un singur magazin… exact, ăla.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: