Black Friday – concluzii

Confessions of a Shopaholic

Deci? Câți bani ați spânzurat pe toate rahaturile mai mult sau mai puțin nefolositoare? Apropo, imaginea de mai sus e dată jos de pe net și cică-i de Black Friday, io cred că de fapt ceata aia de gagici îl văzuse pe Momoa. Hai să vă zic pățanii.

Eu – Anu’ ăsta, mort, copt, vrând nevrând, a trebuit să-mi schimb telefonul. Mi-am șocat prietenii, „cuuuum… renunți tu la panarama aia a taaaa?”… ei bine, da… am fost nevoit din lipsă de spațiu și… dimensiune… pentru că-s chior… aproape chior și nu mai văz fără ochelari. În rest, telefonuțul meu minunat funcționează perfect. Apropo, am de vânzare un IPHONE SE, ăla cu formă de 4 și soft de 6 parcă. Merge perfect, are folii siliconice pe toate laturile, ușor bușit pe la colțuri că na, a fost al meu, și la 300 de lei e chilipir. Dacă acu’ ani de zile mi-am vândut sufletu’ la Apple și așa a rămas de nu mă pot muta pe alt brand, noul telefon e tot IPHONE SE, da’ proaspăt și cald din pandemicul 2020. E mai mare, l-am bobinat în carcasă dură pentru că-s profesionist la dat cu telefonul de pământ, sunt foarte încântat de el că funcționează bine pe toate axele, mai puțin pe axa telefon-plată-bancă unde am lăsat un mare vid. Asta e, trebuia. 1-0 pentru Black Friday.

Ei – Cuplu cu copil la purtător, prieteni d-ai mei și colegi de muncă. Au comandat una buc. mașină de spălat rufe, atenție, să înlocuiască o altă mașină funcțională, veche de 19 ani. Wow, wow, de trei ori WOW!!!  Eu le-am sugerat că mașina veche trebuie împăiată și pusă la loc de cinste lângă icoana cu Arsenie Boca și bijuteriile familiei. Trebuie făcută altar, transformată cumva în loc de aprins lumânări, musai beatificată direct în calendarul creștin al mașinilor de spălat rufe, Sfânta Indesita. Normal că am studiat cazul. Deci mașina merge de 19 ani cu o frecvență de patru spălări pe săptămână, informație obținută direct de la utilizator. Până acu’ mașina a fost la vâltoare cu rufele de 912 ori. Dacă ne gândim că la centrifugare merge cu 1200 de rotații pe minut, e model mai vechi și nu se inventase butonul de 2000 de rotații, ori trei minute centrifugarea, desfășurarea cuvei în plan e cam de un metru, avem 3283200 de metri parcurși, cam 3283 de km. Asta fără să punem la socoteală învârtelile din timpul spălării. Păi măi dragilor, am văzut Loganuri bulite după 1500 de km. făcuți în câteva luni. Apropo, o vinde, perfect funcțională și fără strop de rugină pe blindajul de tanc sovietic. Scor egal 1-1 pentru că produsul chiar trebuia schimbat de Black Friday.

Tot ei… alți ei – Cuplu fără copii da’ ei sunt ca niște copii. Au comandat televizor mare și lătăreț pe motiv de „tre’ să-l schimbăm p-ăla micu'”, adică degeaba. Și au luat unu’ cât peretele, să fie că nu se știe, smart, led, full HD, țâșpe K, draci, laci, face cartofi prăjiți, bate covoare și a lucrat la NASA. Are inclusiv telecomandă interactivă cu comandă vocală. D-aci începe distracția, de la montajul pe perete, am uitat să vă zic, prietenii ăștia sunt așeeea… mai hobiți, și de la comanda vocală. Acu’ se ceartă cu televizorul prin casă. Televizorul are o voce suavă gen Andreea de la Vodafone sau Siri de la Iphone,  Bixby, Brixpy, Bixi sau cum dracu-i zice, care nu pricepe foarte bine limba engleză cu accent ploieștean de cartier Vest și tot îi pune p-ăștia mici să repete. Ei o fac proastă, ea nu recunoaște, la un moment dat ei chiar au recunoscut că proști sunt ei, ea le-a zis că „toți mai avem de-nvățat”, pe bune, nu glumesc, și tot așa până te face să schimbi programele manual și să o arunci pe Bixi pe geam cu tot cu telecomandă. Aștept cu nerăbdare ziua când o să-i sun să văz ce mai fac și să-mi spună că sunt cu televizoru’ la o cafea. În curând o să ne apucăm de facultate ca să ne butonăm televizoarele. 10-1 pentru Black Friday de la mine citire că m-am distrat pe seama lor… pe seama televizorului nu că nu-mi permit, chiar e deștept.

Deci… pe ce ziceați că ați spânzurat banii de Bleck Friday?

2 thoughts on “Black Friday – concluzii”

  1. Bă, io pentru ca am reușit în ultimile 2 luni sa dau jos fo 12 kile, am zis sa umblu acum la modelat mușchiuleț și mi-am comandat o biclă eliptică… D’aia de dai și din mâini și din picioare…ști tu… De pe e-mag. Am luat-o bine… Cu fo 4 sute și ceva. A avut o reducere de 60 la suta. Acuv sa văz cât e de bună

    1. Să vezi ce bine o să așezi cămășile călcate pe ea, nici nu știu de ce se vând sub titulatura asta de „bicicletă eliptică”, să-i zică simplu suport de cămăși. Apropo, îi dau cam o lună de utilizare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top