De pe net adunate, barometru de sănătate mintală

Colorado man kills his computer after bad day

Dorel se întoarce. Un „meseriaș” care trebuia să intervină la… ceva… se pare că nici el nu știa foarte bine la ce  și care ar fi trebuit să fie încununarea cu succesuri a lucrării, a confundat țeava de gaze cu țeava de apă, sau de net, sau cu orice alt tip de țeavă. Îl încurca pe om și a hotărât să o taie. Și chiar a reușit, a reușit să facă plici un apartament de prin Galați. Proprietara apartamentului zice că lucrarea-n sine se referea la un montaj de aragaz nou. Acu’ probabil că Dorelu’ cu pricina a vrut să-l facă țevăless, cine știe…

Știe cineva cine a ieșit președinte în US? Io-s total debusolat… toată lumea se declară câștigător.

Țara te vrea leneș. În Germănica a apărut un clip care-i îndeamnă pe tineri să stea liniștiți și să-i sexeze sila. Un nene din viitor, povestește cum a lenevit el pe canapea în 2020 și așa a rezolvat pandemia. Conform scenariului, dacă povestește din viitor asta-nseamnă că nu a murit de foame, nu a fost evacuat pentru neplata întreținerii și nici trimiteri despre părinții care l-au susținut, ulterior morți de covid. Deci se poate… în Germania.

Inna a dezvăluit cum a fost cucerită de iubitul ei pe nume Deliric. Cică-i rapper junele… recunosc, e prima dată când aud de el. Cică Deliric e șmecher în bucătărie și gătește de rupe. Dragă Inna, d-asta nu-i nimic între noi, asta e, să-ți fie bine cu Deliric… soarta crudă… cu mine mureai de foame sau te cuceream cu vizitele la KFC și Mc Donalds. Cu mine făceai concerte de la balcon și-n public îi aveai pe băieții de la Glovo  și Food Panda… of…

NASA a mai găsit un asteroid, Apophis pe numele lui, care se-ndreaptă spre noi cu șanse de impact una la 150000, undeva prin aprilie 2068. Adică se știe clar data, da’ la șansele de impact calculele au dat cu virgulă… impropriu spus, nu-i cu virgulă da’ sunt debusolat de zerourile alea. Fugiți!!! Salvați-vă viețile!!! Mă rog… mergeți ușor că o să obosiți până atunci. Am ajuns la concluzia că NASA e cam degeaba, se fumează chestii de calitate prin sediu.

Cică s-a redescoperit un pește la noi în Românica, e unic în lume, o adevărată fosilă vie și e contemporan cu dinozaurii. Știam că suntem înapoiați da’ cam prea de tot.

Orban zice că se fac eforturi pentru întâmpinarea valului 3 de covid. Pretenaș, stai lin, ce te grăbești, stai să treacă valu’ 2 și mai vorbim.

În rest toate bune.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: