Livin’ covida loca

1200 504008174 shocked boy

Pentru că tot vă mai zic tâmpenii de pe net, azi am inaugurat o nouă categorie „CyborgPiu – Navigatorul pe net”. Stai lin la treaba ta că Piuituri caută pentru tine chestii pe net… sau dormi liniștit, Piuituri veghează.

Cercetătorii britanici au făcut plici. În timp ce ei studiau la ce pereche de piciorușe se gâdilă mai tare un miriapod, omologii lor israelieni au descoperit Fountain of Youth. Ăștia au plecat de la teoria că bătrânețea e o boală care se poate trata. Cică dacă te pui pe oxigenoterapie, io d-aci n-am înțeles decât terapie că am mai făcut în armată, mă rog, era mai mult o băută cu o ofițăreasă psiholoagă, și oxi care presupon că e ceva cu oxigeneală, geno ăla mă pune-n dificultate. Mă rog, hai să vă zic cam ce trebuie făcut. Trebuie să nu mai fumezi toate căcaturile și timp de 90 de minute pe zi, 5 zile pe săptămână, în weekend ai liber la noxe, pe o perioadă de 3 luni, să-ți administrezi oxigen pur, d-ăsta de avem noi prin Ploiești și Copșa Mică, îți lungești telomerii cu 20% și-ți micșorezi senescentele cu 37%… nimic mai simplu. Tre’ să caut prin dulap că sigur mai aveam o pungă de telomeri nelungiți de acu’ doi ani. În acest timp cercetătorii britanici au studiat și concluzionat că hârtia igienică în trei straturi e mai bună și mai trainică decât aia într-un singur strat. (sursa newsweek cu sursă în The Independent care se jură că sursa lor e direct de la sursă)

Cică transportul în comun e principala sursă de infectare cu covid. Sărakiloooor, de ce nu vă luați bemveu’, ha?

Un nene din Rusia de 59 de primăveri… sau ierni… pentru că Rusia, a stat cu o monedă în nas, atenție, 53 de ani. Când avea el șase ani și se credea pușculiță cu-ncărcare pe nas, a ajuns cu o monedă pe una din nări și abia acum a-nceput să se plângă de probleme respiratorii de credea că are covid. Dezamăgire totală că moneda nu era în valută, doar o copeică amețită și cu valoare de șaibă.

Voi îl știți pe Dani Mocanu? E un manelist, vă spun eu. Prima dată am auzit de el într-un stand up și n-am aprofundat subiectul. Azi dimineață la știrile Pro, era dat Dani în epicentrul unui dosărel cu iz penal, pentru că a apărut cu un clip de muzică simfonică, glumesc, cu o manea, în care apărea și un leu. Leu d-ăla pe bune nu copeica lu’  nea’ Pușculiță de mai sus. Și d-aci scandal, poliție pe fir, ONG-uri de animăluțe, tocăniță de autorități. Toată lumea-l acuză pe Dănuț de rele tratamente împotriva leului din clip. În imaginile pe care le-am văzut la televizor, Dani doar a frecat coada leului, a prestat la un masaj, leu părea satisfăcut și căsca a somn. Mno… acum am aprofundat personaju’ Dani și vă las aciulea părerea lui vis-a-vis de oamenii răi și despre el, cel mai artist dintre artiști. Merită vizionat. Imagini nerecomandate minorilor și persoanelor emotive.

https://youtu.be/0kvRh6K35FI

Ca să nu plecați supărați vă mai zic o știre despre un interlop care l-a bătut pe „celebrul manelist” Tzancă Uraganu. Deci e clar… io chiar trăiesc sub o piatră de n-am auzit de domnu’ Uraganu. Acu’ nu te supăra domnu’ Uraganu și să mă scuze celebritatea dvs., da’ am tot căutat numele mojicului care te-a inoportunat și-n afară de informația că e din Roșiori de Vede, n-am nume, n-am clan, n-am nimic. D-aci deducem că e un interlop așa… mai second hand, nu-i chiar un cap mafiot, e p-acolo prin gașcă, sculer-matrițer la interlopie. Și deducerea la deducere e că nici dvs. nu sunteți chiar Uraganu… acolo un vânticel de primăvară. Ați observat că n-am pus în discuție celebritatea… poate chiar am trăit sub o piatră și nu vreau să mă fac de râs.

Hai că asta-i tare. Am mai găsit o știre care din punctul meu de vedere este un barometru al sănătății mintale al omenirii. Nici nu comentez.

https://stirileprotv.ro/stiri/financiar/a-aparut-criptomoneda-coronacoin-cum-functioneaza.html

 

CyborgPiu căutătorul de știri pe bune, vă gigapupează pe hardurile de la laptopuri.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top