6 din 4… nouă conducere

2e78111fdf12bbc39eb3a9d37f51cab6

Ține stie țe e duminică pe data de 6? Ce Moș Nicolae?!?!?! Patru, stai jos!!! Noi, duminică, pe data de șase decembrie, mergem la vot, hai, repetați după mine. Mai ai aproape trei zile să te hotărăști la cine stai capră pe următorii patru ani… că cam așa se-ntâmplă prin Românica. Mai ai trei zile să-ți trimiți votanții PSD la băi pe o insulă pustie fără urnă mobilă, să le bagi în cap că le bagă ăștia covid în pensiile mărite… sau poți să ieși la vot cu toți prietenii cu coeficient de inteligență de trecere. Probabil că și de data asta o să fie lupta între PSD cu „M” în față, PNL tot cu „m” în față, da’ mai mic și de mână, nu ca ăla de la PSD, mare și de tipar, USR-Plus și restu’ lumii politice. Mă-ntreb ce o să facă UDMR-u’ că a apărut concurență pe centura de curve politice și să vezi chiloțăraie aruncată la format alianțe după rezultatele alegerilor. Io anu’ ăsta merg cu USR-Plus pentru că ăștia până acu’ nu mi-au tras-o niciodată, n-au avut ocazia și din pătrățica opoziției, au făcut chestii miștoace și au avut inițiative lăudabile. Plus că sunt p-acolo niște oameni în care chiar cred că pot începe redresarea României pe drumul cel bun.

Deci avem așa: partid de mafioți VS partid de alți mafioți mai spălat și-n ambalaj frumos, viu colorat VS uniune de partiduțe bebeluși VS curve politice VS alte partide care parcă ar merita atenția da’ dacă mergi pe ei îți irosești votul. Io zic să-ncercăm cu ce nu știm, sună ciudat da’ mai bine să nu știm și să trăim cu incertitudine în ce o să fie, da’ cu vis frumos pentru viitor, decât să mergi conștient că o să fie prost pe premiza „a furat da’ și făcut și poate mai face… că de furat, sigur o să fure”. Menționez că nu-s plătit de nici un partid, sunt prea corect să mă bag în politică și chiar cred în țara asta, în oamenii buni din ea, chiar mă-ncăpățânez să rămân aici că e treabă de făcut.

Hai la vot cu capul pe umeri, neuroni funcționali la capacitate maximă și nu uitați pe 6 pentru 4 ani, o 9 conducere… 6 din 49

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: