Ultima noapte de 2020, prima zi de 2021… și a doua

hand flipping wooden blocks change year 2020 2021 new year holiday concept 50039 1432

Salutare dragilor, bine ne-am regăsit în 2021. Revelionul m-a prins total nepregătit și am și uitat la 12 noaptea să strig cu toți mușchii „Jumanji!!!. Ne-am strâns în mica gașcă de pandemie și parcă am nimerit într-o sectă ciudată neo-comunistă. Toată lumea-n roșu și cine n-avea culoarea vizibilă, mi-a fost demonstrată de singurul personaj care era în altă culoare că doctrina sectei se bazează pe culoarea lenjeriei intime care musai tre’ să fie roșie. Nu vă gândiți că am avut un gang-bang de Revelion, mi-a demonstrat cu o bretea de la chiloți, ițită deasupra curelei de la pantaloni. Eu Gică Contra, în negru… scuze, alb închis, cu tricou’ ăla bunu’ cu mortăciuni și mesaj mobilizator „The Killer”, și boxeri militari kaki, mult mai rezistenți în timp și la emoții. 2021 s-a apropiat rapid și am ieșit în curte fără mari speranțe de artifică pentru că primăria anunțase că nu face plici de Revu’ ăsta. Așa că ploieșteanu’ a făcut ce știe el mai bine… nu, adică da, a și băut da’ acu’ mă rever strict la artificii, a dat foc la oraș. Ziceai că ești în Beirut. Recunosc, artificiile-mi plac și sunt fascinat de ele, da’ s-a demonstrat iar că petardele-s degeaba și cele mai valoroase sunt tot alea de pe centură. O chestie notabilă de acest Revelion este că am râs toată noaptea și nu pot să dau vina pentru kilogramele-n plus doar pe porc & salata de bueuf. Chiar se poate o petrecere pe gen foarte reușită, în grup restrâns de oameni dragi.

În prima zi din 2021 am zăcut în pat și spre seară am mers prin centrul orașului la luminițe… eu și trei sferturi din Ploiești.

Pe doi am hotărât o escapadă la Muntele Roșu. Exact… eu și cinci județe limitrofe, plus reprezentanți ai tuturor județelor patriei. Măi oameni buni, dacă ai o mașinuță de oraș în două pistoane, cu motorașe în doi timpi sau de mașină de rânjit cafea, stai frate în habitatu’ ei prin orașe și pe asfalt. Pe drumul ăla de la Cheia spre Muntele Roșu ziceai că s-a mutat DN1. L-am întors pe Sherman și cu toate roțile puse la treabă, am răzbit și ne-am redirecționat spre Brașov. Am prins o zi magnifică cu plimbăceală multă, papa bun și voie bună.

La plecare am mers pe mâna Waze-ului și am ales tot Brașov-Săcele-Cheia-Văleni-Ploiești… MARE GREȘEALĂ!!! Cel puțin pe DN1 ai ce vedea. De curiozitate, a fost cineva cu mâncărimi în părțile moi să se dea pe la munte ieri pe trei și s-a întors pe DN1? Sunt curios cât a făcut pe drum. Eu am petrecut patru ore prin minunatele localități Homorâciu, Malu Vânăt și Gura Vitioarei… magnific peisaj… pe care nu l-am văzut din motiv de noapte și beznă totală.

Io-te că s-a făcut și trei ianuarie, suntem prin case, ne refacem după ce ne-a bătut ficatu-n țeavă. Vestea proastă e că mâine mergem la muncă, aia bună e că vine ION să se sărbăutărească.

Hai un LA MULȚI ANI pe 2021 și vreau zâmbete, multe zâmbete… toate zâmbetele… hai că puteți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top